USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні запустили додаток, який сповіщатиме водіїв про ремонтні роботи

20 Жовтня 2020 16:11
В Україні розробили геокалькулятор, який дозволяє відстежувати знаки й об’єкти на дорогах.

За допомогою сервісу водії зможуть поскаржитися на ями на дорогах і отримати інформацію про ремонтні роботи на різних ділянках проїжджої частини. Про це інформує Укравтодор.

«До появи геокалькулятора визначити, де саме на дорозі розташована та чи інша дорожня споруда чи, наприклад, точка км 89+304, без спеціальних знань було доволі складно. Тепер все відбувається автоматично – і ви можете відстежувати розташування лінійних прив’язок через картографічні сервіси (на кшталт GoogleMaps), маючи геопросторові координати», – пояснили в Укравтодорі принцип роботи застосунку.

Зазначається, що отримати доступ до даних можна, перейшовши за посиланням.

Дорожній геокалькулятор спільно розробили Державне агентство автомобільних доріг України та Міністерство цифрових трансформацій України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Адедодаток Показати IP 20 Жовтня 2020 16:57
А де доадток? Є веб-сторінка, на додаток жодного посилання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus