USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські перевізники не хочуть маршруту через погану дорогу

9 Червня 2016 21:08
На маршрут «Володимир-Волинський-Устилуг-Стенжаричі-Коритниця» двічі оголошували конкурс. Але перевізники не подають своїх заявок на них, бо дорога – в жахливому стані.

Про це у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини розповів голова Устилузької об’єднаної громади Віктор Поліщук.

Він розповів, що дорога на маршруті «Володимир-Волинський-Устилуг-Стенжаричі-Коритниця» у вкрай поганому стані, особливо до кінцевої станції. Уже двічі оголошували конкурс на цей маршрут, але перевізники заявок не подали.

Один із перевізників навіть сказав: якщо й подасть документи, то поїде тільки тоді, коли буде заасфальтована дорога. Щойно асфальт закінчується – там водій і організовує кінцеву зупинку. Але, зі слів очільника громади, перевізники лукавлять: «Ми тричі погрейдерували дорогу і можна по ній їздити, але перевізники не заходять», - каже він.

Згадана дорога, зі слів Віктора Поліщука, – місцевого значення, то ж на її ремонт не можуть використати кошти державної субвенції. А для громади самотужки це питання вирішити непосильно. Єдиний варіант – співфінансування.

До слова, ремонту потребують не лише дороги місцевого значення на території громади. Вже не перший рік траса Устилуг-Луцьк-Рівне потребує ремонту. В громаді сподіваються, що хоча б на цей шлях вдасться залучити гроші від перевиконання митних зборів, як це роблять з трасою Луцьк-Львів. Власне, ця робота розпочалася, але поки що – на території Рівненської області. Натомість з митниці кошти на ремонт траси Луцьк-Львів вже перестають надходити, оскільки на Волинській митниці - недовиконання планових показників через те, що суб’єкти господарювання припиняють тут обслуговування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрійчук Показати IP 9 Червня 2016 21:24
а на 55 квартал луцька 33маршрут не пускают теж не пускають маршруттомущо погана дорога чи ому, що штучні умови створюють в конкурсі для перевізників...????
Олександр Показати IP 10 Червня 2016 07:45
А по чому там грейдер ходив? По розбитій бруківці? Я до Коритниці з Устилуга 50 хв їхав...Та просто ЖАХ
Тетяна Показати IP 10 Червня 2016 08:10
Так, дійсно там дорогу -дорогою не можна назвати , там яма на ямі. В ці села добратися (доїхати) то велика проблема... А де наші чиновники? Де детутати... які обіцяли золоті гори???? чому не можна зробити співфінансування з обласної ради, з районної ради, та мешканців сіл.
Тетяна Показати IP 10 Червня 2016 08:44
Так, дійсно там дорогу -дорогою не можна назвати , там яма на ямі. В ці села добратися (доїхати) то велика проблема... А де наші чиновники? Де детутати... які обіцяли золоті гори???? чому не можна зробити співфінансування з обласної ради, з районної ради, та мешканців сіл.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus