USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Встановили особу водія, що збив школярку в Луцьку та втік

11 Січня 2018 14:47
Правоохоронці встановили особу водія причетного до ДТП, у якій травмувалася 17-річна луцька школярка. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Нагадаємо, автопригода сталася ввечері 8 січня на проспекті Відродження. Водій автомобіля «Opel» з номерами державної реєстрації Республіки Польща здійснив наїзд на 17-річну ученицю місцевої школи, яка перетинала дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Постраждалу госпіталізували до Волинської обласної клінічної лікарні. Водій транспортного засобу втік з місця скоєння ДТП.

Учора активісти знайшли у дворі одного із будинків на вулиці Даньшина у Луцьку автомобіль «Opel» на якому була скоєна дорожньо-транспортна пригода. Поліцейські, як прибули на виклик, встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 21-річний житель Луцького району.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт або обмеження волі строком до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
уважний Показати IP 11 Січня 2018 15:36
цікаво як вони докажуть шо він був за кермом.. і цікаво хто компенсує/допоможе постраждалій, хоча є чуйка шо нічим він допомогти не зможе/не схоче. взагалі на сайтах появляється інфа про дтп, а чим історія закінчується - ми так і не взнаєм. а конкретно ця історія має всі прєдпосилкі закінчитись адмінкою як не прикро
ігор луцький до уважний Показати IP 11 Січня 2018 19:40
Доказати,це завдання слідчого і експертів.Якби уважно читав,то побачив,що виписана на авто українська страховка.
Уважний до ігор луцький Показати IP 11 Січня 2018 21:06
І страховка доказує шо саме цей водій був в машині?) якби ти клепку мав то не писав би дурниць

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus