USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Які автоновинки з’являться в Україні найближчим часом

28 Січня 2014 15:45
У першому кварталі нинішнього року на автолюбителів очікує більше двох десятків новинок. Наприклад, у січні основний акцент зроблено на позашляховики машини і кроссовери всіх розмірів, - пише газета «Сегодня». Найбільшу активність виявила компанія Peugeot, яка представила відразу три новинки Peugeot кросовери 2008 і 3008, а також повнопривідний універсал 508 RXH.

Нове покоління кросовера Suzuki SX4 також має у своєму арсеналі модифікацію з повнопривідною трансмісією AllGrip.
Ну і, звичайно ж, приємним подарунком для заможних покупців стала поява «платинової» версії Porsche Cayenne Platinum Edition, а також двох оновлених моделей від компанії Land Rover - Discovery і Range Rover Evoque. Ще однією новинкою січня має стати новий Skoda Yeti, але в компанії вирішили перенести старт продажів на лютий.


На останній зимовий місяць намічена поява оновленого Nissan Patrol.
У лютому поповниться продуктова лінійка Alfa Romeo - шанувальників італійської марки очікує стильний хетчбек Giulietta, витерпить планову модернізацію. Любителям седанів адресовані новенькі BYD New F3 і брат-близнюк Skoda Rapid - іспанська Seat Toledo.
Є привід для радості і у покупців легких комерційних фургонів, які в лютому зможуть оцінити всі достоїнства нового Ford Transit Connect, який вже встиг завоювати престижний титул 2014 International Van of the Year. Продовжуючи розмову про нове сімейство комерційних моделей Ford Transit, варто сказати, що в березні до фургона Connect приєднаються більші моделі Transit і Transit Custom. Останній, до речі, став переможцем конкурсу 2013 International Van of the Year.
У березні в Україні приїде новенький Hyundai i10. Він став більшим і виглядає значно агресивніше попередника.

Любителів британської класики чекає презентація нового покоління MINI. Першим до нас приїде 3-дверний хетчбек, а його 5-дверна модифікація з'явиться орієнтовно в серпні.
Фани активного драйву зможуть насолодитися швидкістю, потужністю і динамікою купе BMW 2-Series Coupe, а кому необхідний місткий багажник може випробувати унівесрал Seat Leon ST.

А ось шанувальників французької марки Renault чекає зустріч з новим покоління моделі Megane.
Попит на кросовери покликані задовольнити в березні 7-місний італійський «американець» Fiat Freemont і компактний SUV на базі A-Class-Mercedes-Benz GLA.

Численних шанувальників японського бренду Toyota в березні порадує нове покоління середньорозмірного SUV Highlander, дебют якого відбувся торік на автошоу в Нью-Йорку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus