USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Антимонопольники «потрясли» ПрАТ «Волиньобленерго»

19 Липня 2017 18:01
Працівники порушення ПрАТ «Волиньобленерго» порушують права громадян, зловживаючи монопольним становищем на ринку постачання на ринку роздрібної реалізації приладів обліку електричної енергії для побутових споживачів.

Про це повідомили у прес-службі волинських антимонопольників.

В ході розгляду скарг побутових споживачів послуг електричної енергії на дії ПрАТ «Волиньобленерго» щодо встановлення необґрунтованих технічних характеристик для багато тарифних приладів обліку електричної енергії, Відділення виявило ознаки порушення у вигляді зловживанням монопольним (домінуючим) становищем на ринку роздрібної реалізації приладів обліку електричної енергії для побутових споживачів та запропонувало товариству вжити заходів, спрямованих на їх припинення шляхом:

- внесення змін до Рекомендації щодо технічних характеристик приладів обліку електричної енергії та вилученням вимоги щодо наявності функції керування навантаженням, яка програмується по ліміту потужності,

- оприлюднення зазначеної інформації на офіційному веб-сайті Товариства,

- надання послуги з облаштування обліку електричної енергії за обраним споживачами типом лічильника.

На виконання рекомендацій Товариство повідомило про їх виконання.

Економічний ефект від вжитих заходів для припинення порушення конкуренційного законодавства на ринку роздрібної реалізації приладів обліку електричної енергії для побутових споживачів, склав 450 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 19 Липня 2017 21:37
Геть збожеволіли... ВОТВАМКУ мола би розібратися, а не писати популістську маячню.Чи може новому керманичу дуже у Львів хочеться?
мирон до Дмитро Показати IP 19 Липня 2017 23:06
так провильно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus