USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємцям залишать лише 10 податків

24 Грудня 2013 15:00
У Міністерстві доходів і зборів України планують скороти неефективні податки. Всього має залишитися близько 10 статей, за якими суб’єкти господарювання сплачуватимуть державні податки та збори.

Про це стало відомо під час прес-конференції з Міністром доходів і зборів України Олександром Клименком сьогодні, 24 грудня.

Зі слів високопосадовця, з-поміж податкових зборів залишиться всього 9-10 статей, а неефективні податки скоротять. Уточнити, які державні збори скоротять, а які залишать, пообіцяли в ГУ Міндоходів згодом.

У планах роботи Міністерства наступного року – запровадження електронної перевірки та пост-аудит суб’єктів господарювання.

Прокоментував міністр і питання про ініціювання нових податків. На його думку, такі питання мають пройти інтенсивне обговорення, оскільки податки не повинні заважати розвитку бізнесу.

«Має бути баланс між наповненням бюджету і стимулюванням розвитку галузей», - зауважив високопосадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus