USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У мерії «візьмуться» за незареєстрованих підприємців

24 Грудня 2013 11:31
У Луцьку чимало підприємців, які не сплачують податків у місцевий бюджет.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови, що відбулася 24 грудня.

Міський голова Микола Романюк доручив заступникам надати йому список усіх підприємств та організацій, торговельних кіосків, які збувають продукцію у Луцьку і не перебувають на податковому обліку у місті.

«Нам таких у місті не треба. Ті, хто платять 200 гривень єдиного податку десь в селі, люди на роботу не оформлені, податок до місцевого бюджету не йде, хай там в селі і торгують. Для чого нам такі підприємці у Луцьку? В нас є кому торгувати і працювати», - зазначив Микола Романюк.

Міський голова звернувся до свого заступника Тараса Яковлева з проханнямпроконтролювати це питання. Протягом січня планують проаналізувати інформацію, та організувати бесіди з кожним, хто хоче надавати послуги у Луцьку, проте не сплачує податків у місцевий бюджет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Андрій К. Показати IP 24 Грудня 2013 12:06
Більше того скажу, що половина торговців навіть не зареєстровані підприємцями, торгують без дозвільних документів, особливо на Північному ринку та Варшавському ринку.
Остап до Андрій К. Показати IP 24 Грудня 2013 13:13
Я скажу більше я знаю понад 20 немалих хфірм притому які належать ПОСАДОВЦЯМ які зареєстровані в районах..... Романюк вирішив під себе рити ;)?
Читач Показати IP 24 Грудня 2013 12:30
Це вже система. Ніхто не бажає і не хоче це викорінювати,бо дурны плалять до бюджету,щоб сиділи бездлельники по кабінетах і одержували зарплату 3-4 тисячі і більше. За що питається?А не влаштовані всі поголовно,ніхто нікого не боїться і не переижває.Такі корумповані в нас контролюючі органи.І,що думаєте вони когось знайдуть .Ні. На лапу дадуть і підуть,як ці податківці.Все гниле і продажне.А по селах городу мають по 10 гектарів,продають бурки,пшеницю, колрів, свиней доходу десятки тисяч доларів, а податків не платять- це розумно.А городяни влаштовані по 700, 800 грн платять з мізерної зарплати,щоб селюки одержували пенсії,бо вони вже давно всі не працюють і не хочуть працювати, а сміються оце б я працював за тисячу грню я маю десятки.А пенсія буде така як у вас- це точно так. 15 років стажу і все така сама,як у 40 років.Це страшна дибільна держава,де продано і куплено.Отже працювати потрібно не влаштованими,не платити на них і багатіїв в якиї пенсія 40 тисяч
Остап до Читач Показати IP 24 Грудня 2013 13:16
Притому селюки як то ви пишете на відміну від городян и то міщан не отримують всіляких там дотацій типу на маршрутки і.т.п а ВИЖВАЮТь БЕЗ ВАС....
лучанин Показати IP 24 Грудня 2013 12:52
підприємці торгують на ринку у Луцьку, а платять єдиний податок в село. Вони приписані в селі от і платять так по закону. Нехай романюк (такий умний) припише їх до себе в місто - вони будуть платити податки для міста. Це люди які живуть в селі і хочуть торгувати не приховуючись від податків, то їх треба вигнати. А скільки луцьких торгашів даже не охормлені підприємцями і нічого в бюджет не платять. романюку мало бабла, вже добирається до села, бідняк не має за що купити кусок хліба, чи відкати замалі.
море Показати IP 24 Грудня 2013 13:28
Тільки в Максим-таксі платять диспетчерам офіційні зарплату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus