USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Західінкомбанк» щодня крутить мільйонами, а людям не хоче повертати кошти

23 Грудня 2013 13:00
«ПАТ «Західінкомбанк» щодня крутить мільйонами, а людям не хоче повертати кошти. 100 мільйонів проходять щодня, а нам повертають вклади раз в 4 місяці. От мені сьогодні видали 500 гривень», - сказала голова ініціативної групи ошуканих вкладників Любов Лещук.

Причини та обставини, що призвели до критичної ситуації довкола заборгованості ПАТ «Західінкомбанку», порушення прав вкладників та термінів повернення вкладів населення, розглянули сьогодні, 23 грудня, під час засідання профільної комісії Луцької міської ради.

Депутат міськради Ігор Поліщук закликав вкладників не піддаватися маніпуляціям: «Банк маніпулює Вами, бо мітингами, згадуваннями прізвищ людей, хто брав позики, відвертають Вашу увагу від головного – діяльності банку, зокрема невиконання судових вимог».

Депутат Андрій Осіпов зазначив, що банк за 4 роки з новими власниками, видав стільки кредитів, що вони вдвічі компенсували б усі борги.

Представниця ошуаних вкладників фінустанови Любов Лещук закликала депутатів підтримати людей: «Був випадок, коли у бібліотеці в США взяв чоловік книжку і не повернув – посадили. А тут кредит взяла людина у 300 мільйонів і каже мені: я не повертав і не повертатиму, у мене свої розрахунки».

У проекті рішення постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту рекомендували звернутися міській раді до Національного банку України визнати неплатоспроможним «Західінкомбанк», повторно звернутися в прокуратуру, щоб розглянути усі справи, які пов’язані з банком та розглянути це питання під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ura Показати IP 23 Грудня 2013 13:55
Оська исполняє...........
Гурген Показати IP 23 Грудня 2013 14:22
Осіпов А.ну просто борзий чувак, ну ніяк не заспокоїться...............хай краще підрахує і розкаже про втрати банка від взятих кредитів своїх колег і друзів -братів Бондаруків (Ромці і Юрасика) , да і про свою участь у вирішенні питань щодо взяття цих коштів................
Александр Показати IP 23 Грудня 2013 14:48
А можно узнать, сколько заседало и проголосовало проект решения уважаемых членов профильной комисии и кто уважаемый председатель этой комиссии?
Вадя Показати IP 23 Грудня 2013 15:21
та влада гівно так як неможе вирішити питання з банком що знаходиться у луцьку. всі продалися
"Уважаемые" все люди Показати IP 23 Грудня 2013 15:26
Осипов, Кварцяний,Полищук,Бирюков, Шиба................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus