USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Святий Миколай прочитав листи дітей з волинської психлікарні

17 Грудня 2013 09:11
До дня пам’яті святителя Миколая православний місіонерський клуб «Іоаннівська сім’я» та вихованці ВДС подарували свято юним пацієнтам однієї з волинських лікарень.

16 грудня православний місіонерський клуб, учасники якого кожного понеділка відвідують юних пацієнтів Волинської психіатричної лікарні, підготував для своїх підопічних особливий захід, приурочений до Дня святителя Миколая.

Діти отримали подарунки, до них також завідали і вихованці Волинської духовної семінарії.

На початку керівник Православного місіонерського клубу «Іоаннівська сім’я» священик Роман Якубович розповів дітям, що святий Миколай – реальна історична особа.

Вихованці ВДС представили очам дітлахів сценку у особливій манері, властивій українським різдвяним вертепам. Головні герої – ангели на небі готували для дітей подарунки. А допомагали їм добрі люди.

Подарунки, які отримали дітлахи були особливі. Адже минулого тижня кожен із них написав до святого Миколая листа, в якому розповів про те. щоб він бажав отримати. Отож хтось отримав іграшковий автомобіль, а хто м’яку іграшку.

Ну і звісно малечу почастували солодощами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus