USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Акімова проінспектувала ЦНАП у Луцьку. ФОТО

18 Жовтня 2013 18:24
З усмішкою на обличчі працюють у Центрі надання адміністративних послуг у Луцьку, - вважає перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова.

Під час її візиту у Луцьк, що відбувся 18 жовтня, чиновниця взяла участь у нараді в облдержадміністрації на тему «Організація надання медичної допомоги при серцево-судинних захворюваннях: міжнародний та регіональний досвід» та відвідала ЦНАП.




Під час відвідин Ірина Акімова спілкувалася з працівниками центру, а також поцікавилась в однієї з відвідувачок закладу рівнем якості послуг. Так, вона запитала, чи довго та очікувала у черзі та чи комфортно себе почуває у ЦНАПі. Лучанка відповіла, що чекати не довелося і послугами вона задоволена.



Перший заступник голови управління Державної міграційної служби у Волинській області Олексій Чернишев повідомив Ірині Акімовій, що віднедавна у приміщенні Центру працює Державна міграційна служба, завдяки чому лучани отримують паспорт громадянина України, або можуть вклеїти у документ фотокартку.

Начальник головного управління Держкомзему у Волинській області Василь Василенко розповів, що ставки орендної плати за землю застарілі та низькі, тому їх варто переглянути.

Заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу облдержадміністрації Роман Матвійчук повідомив, що з наступного року послуги надаватимуть в електронному форматі, перш за все для підприємців. Ірина Акімова поцікавилася, наскільки популярним є електронний варіант отримання послуг серед пересічних мешканців. Директор департаменту ЦНАПу Лариса Карп’як відповіла, що значний відсоток звернень від громадян отримують в електронному вигляді.





Ознайомилася перший заступник глави Адміністрації Президента і з роботою групи оперативного реагування «15-80». Зі слів Лариси Карп’як, останнім часом мешканці міста звертаються не лише зі скаргами, а й часто за консультаціями та інформацією.



Розповідаючи про свої враження від ЦНАПу журналістам, Ірина Акімова зазначила, що їй приємно відвідувати адміністративні центри в Україні, які раніше були унікальними випадками, а зараз стали доброю традицією та хорошим національним стандартом.

«Спочатку в обласному центрі з’являється охайна будівля з добре тренованим персоналом, який не лише вміє щось правильно робити, а має правильні процедури, стандартизовані по усій Україні, усмішку на обличчі, що теж дуже важливо для роботи зі споживачами. Є система взаємодії та роботи зі скаргами. Я побачила тут три прекрасні коробки – задоволені, не задоволені та дуже незадоволені», - розповіла Ірина Акімова.

З її слів, Луцьк демонструє добрий приклад для усієї України з розвитку центу надання адмінпослуг. Ірина Акімова сподівається, що згодом система ЦНАПів пошириться по усій області.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вуйко Показати IP 18 Жовтня 2013 19:19
це працiвники, найнятi народом України, щоб служити йому.. але щось навпаки виглядить. коли вже той совок вивiтриться з тим бiганням на заднiх лапках перед своїми найнятими робiтниками
Читач Показати IP 19 Жовтня 2013 00:07
І стоївська морда пролізла в екран
Обыватель Показати IP 19 Жовтня 2013 03:02
Тема анилингуса до конца не раскрыта...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus