USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Брєд сівой кобили», - Дячук про енергоощадний будинок

17 Березня 2011 19:33
Жителі одного з будинків у Луцьку ось уже три місяці не можуть оформити субсидію, оскільки для них не затвердили тариф на теплопостачання.

Мова йде про багатоквартирний будинок у Луцьку на проспекті Перемоги, 10, який термомодернізовувала енергосервісна компанія «Луцькі комунальні системи». Як стверджує її директор Георгій Давидюк, це дозволить економити витрати електроенергії, а жителі будинку зможуть платити за тепло на 7% менше.

Але тариф за тепло для цього будинку досі не затверджений. А без затвердженого тарифу мешканці будинку просто не можуть отримати субсидії.

Як розповів Георгій Давидюк, у четвер, 17 березня, у кабінеті заступника міського голови Лариси Соколовської відбулася нарада з цього приводу. На нараді були присутні представники управління економіки, департаменту ЖКГ, соцполітики Луцької міської ради, Державної інспекції за контролю за цінами, а також представники «Луцьктепла» та ЕСКО «Луцькі комунальні системи».

«Луцькі комунальні системи» подали звернення до Луцького міськвиконкому ще 27 січня про затвердження тарифу та теплопостачання. Лише через півтора місяці, а саме 12 березня, ми отримали відмову, з посиланням на те, що тариф має затверджувати цінова інспекція, - розповів Георгій Давидюк.

«Проте сьогодні на нараді було зроблено висновок, що узгодження в Державній інспекції цін нам не потрібне, адже ми не є виробниками теплової енергії», - додав він.

«Мене дивує позиція директора ДКП «Луцьктепло» Рустама Дячука. На цій нараді при всіх він сказав, що те, чим займаються «Луцькі комунальні системи», є «брєдом сівой кобили», - заявив Георгій Давидюк.

«Якщо для керівника комунального підприємства Закон України «Про загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки», де однією з цілей записано «стимулювання приватної підприємницької ініціативи у виконанні завдань розвитку житлового фонду на комунальної інфраструктури» є «брєдом сівой кобили», то напевно має стояти питання, чи відповідає така людина посаді, яку вона замає», - заявив Давидюк.

З його слів, за результатами наради було прийнято рішення затвердити на засіданні Луцького виконкому ЕСКО «Луцькі комунальні системи» виконавцем послуг із теплопостачання і затвердити граничні тарифи на їхні послугу, які не перевищують тарифи «Луцьктепла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Людмила Показати IP 17 Березня 2011 20:58
Не зважайте на Дячука, окрім як вкрасти, ні про що не думає. Боїться, щоб громада не примусила забезпечити належний облік доходів і контроль за витратами в ДКП "Луцьктепло" і він так легко не зможе вкрасти. А ще, вчора Клюєв пообіцяв ліквідувати спецрахунки в Ощадбанку комунальним підприємствам. Уявіть, який колондайк прикриється для Дячука. А щодо Соколовської: базова освіта - ПТУ. Пам'ятаєте, які інтелектуали за часів СРСР навчалися в ПТУ. Ось вам і відповідь.
Лучанин Показати IP 17 Березня 2011 21:23
Нарешті почали робити в Луцьку хорошу справу, але ж де там нашим чиновникам це підтримати. Сто разів вже казали, якщо влада хоче зробити добре для людей - то не треба допомагати, тільки не заважайте!!! Але й навіть цього від них не дочекаєшся ...
Конь Показати IP 17 Березня 2011 21:54
Кобилою якраз є Дячук, який дере свої тарифи з людей, а сам жирує. Йому же чим більше ми палиться газу тим краще, а куди то тепло їде його не хвилює!
лучанин Показати IP 17 Березня 2011 22:12
Рівень висловлювань пана Дячука говорить сам сабе. Він давно вже не живе на зарплату,судячи з його мобільних телефонів і годинників на руці, тому й не розуміє, що 7% економії - це для пересічної сім'ї великі гроші. Після привласнення грошей з продажу запасів мазуту комунального підприємства - все решта дійсно вже здається "брєдом сивої кобили". Доки Дячук на посаді - не бачити Луцьким багатоповерхівкам жодних змін на краще.
до лучанина до лучанин Показати IP 18 Березня 2011 01:03
Да який він пан! Це зарвавшийся мажор, в якого не все добре з психікою. Я бачив в минулому році як він з п'яною компанією по звірячому побив в барі жінку. Хіба нормальна людина на це здатна?
Енергетик Показати IP 17 Березня 2011 22:35
Для Дячука бредом є будь яка економія тепла.
Лучано Показати IP 17 Березня 2011 22:37
Шановний Давидюк - і Дячук і шиба, і романюк це лише маленькі маріонетки в руках Тьоті Скоколовської. Якщо ви цього не розумієте, то на хрена ви в такий бізнес подалися.
Ага до Лучано Показати IP 18 Березня 2011 08:57
Це точно!
Конюх Показати IP 17 Березня 2011 23:57
"сива кобила" - це він про Соколовську? Хіба вона сива?
kamil до Конюх Показати IP 18 Березня 2011 00:27
може й не сива, а фарбована. але по поведінці точно "кобила"
Лікар Показати IP 18 Березня 2011 08:21
А що ви чекали? Директором Луцьктепла є нерівноважний психопат, який до того має комплекс наполеона. Якщо він працював ментом, то й психологія і навички в нього ментовські. Одного разу прийшлося мати з ним справу, то не дай Бог!!! Невже немає нормального спеціаліста на таку відповідальну ділянку?
Антоніна Петрівна Показати IP 18 Березня 2011 08:47
Як не соромно, так обзивати людей. Подивіться кожен на себе і напишіть,які ви гарні, пухнасті. Треба характеризувати роботу, а не людину,яка вона сива чи біла. Допоможіть навести лад.
kamil до Антоніна Петрівна Показати IP 18 Березня 2011 11:02
а що вона робить і які наслідки її роботи? завжди створить проблему, а вирішувати зась. що взагалі вона зробила важливого для міста? заберу свої слова назад якщо побачу переконливий факт.
Не пухнаста людина до Антоніна Петрівна Показати IP 18 Березня 2011 12:20
Так якраз в цій ситуації характеризуються робота. Люди самі навели лад, просять тільки щоб вони не заважали. А вони й на це не здатні!
Психолог Показати IP 18 Березня 2011 09:15
До речі, це справді так. Інфантильні мужчини типу Романюка (та й Шиби) завжди прагнуть ховатись в тінь жінки, яка психологічно вони сприймають за маму. Нерідко це є наслідок важкого дитинства або отриманих в ранньому віці психологічних травм. Саме тому Соколовська і є особою, котра створює для інфантильних мужчин відчуття маминого захисту.
VSC до Психолог Показати IP 18 Березня 2011 11:10
Люблю, когда все "по Фрейду".
вова . Показати IP 18 Березня 2011 10:33
Дячук і шиба -піднялисьна на мазуті, а ви всі для них сліпі коти !!!.
я Показати IP 18 Березня 2011 11:26
Ну не гарно так про Соколовську! Вона дійсно багато допомагає мешканцям Луцька. Якщо чесно, то тільки одна вона там щось робить. А Дячук то хам рєдкосний. І доки таке "г" буде керувати великим підприєством. Але Божа кара є...
Петро Показати IP 18 Березня 2011 11:42
І на що дивиться Романюк? І скільки він буде ще терпіти цього "мажора" Дячука?
Мешканці Перемоги,10 Показати IP 18 Березня 2011 12:50
Ми, мешканці будинку вирішили подарувати Дячуку "сиву кобилу" і нехай їде на ній туди,звідки приїхав.
Мешканець Показати IP 18 Березня 2011 13:09
До речі про мазут - пам'ятається пів-року тому Борис Петрович виявив "вопіющий факт" - «Це воровство 3500 тон мазуту з резерву міста. Мазута, якого немає до сьогодні…І так пройшло все легко, прокуратура, міліція.. Легенько пройшло. Свої люди, очевидно". Борисе Петровичу, зробіть на свій день народження подарунок громаді міста - позбавте нарешті лучан він злодіїв і крадіїв! Клімчук виявив «воровство» мазуту http://www.volynnews.com/news/volyn/klimchuk_vyyavyv_vorovstvo_mazutu/
Prostoman Показати IP 18 Березня 2011 13:13
В того Дячука мозгів точно нема: той будинок біля історичного факультету ледве не єдине, що ремонтувалось за останні роки. Та ще й тепло економить. Звикли вони все прогресивне душити, лиш би кишені собі набити. А Дячук те все покриває.Дійде до нього черга...
Спостерігач Показати IP 18 Березня 2011 13:16
Не знаю, що то все означає, але Соколовській Дячука треба остерігатись.Бо він "порадник" ще той!
СБУ до Спостерігач Показати IP 18 Березня 2011 13:27
Найкращим порадником в Дячука є його батько, який працює радником директора КП Луцьктепло!!! Це не корупція?
Петро Показати IP 18 Березня 2011 14:01
Крім того, в ДКП "Луцьктепло" на посаді заступника ще працює й зять Соколовської - Котович!!!
Шок до Петро Показати IP 18 Березня 2011 14:55
Цікаве кубло виходить - Дячук директор, підлеглий батько - радник і ветеран КГБ-СБУ (завжди прикриє від правоохоронців), другий підлеглий - зять безпосереднього керівника, заступника міського голови що курирує підприємство (теж завжди прикриє роботодавця родича)!!!! Геніальна схема. Просто молодці! Хто там що вкрав, який такий мазут - підіть доведіть. Як то кажуть - на хвіст солі собі насипте, при такій круговій обороні. Люди кажуть: "рука - руку миє", тільки в законі це називається корупція! Але що нам закони. Шиба створив такий мохеровий клубок і напевно Романюку він вигідний?
))) Показати IP 18 Березня 2011 20:06
ПЦ... опять приходится пи№арасами ругаться, ну что за жизнь... не оформили мэрии откат и долбутся теперь. ЖКХ наше надо просто взрывать и не морочиться. Озверели.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus