USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чому у Луцьку небезпечно ходити поблизу білбордів

7 Грудня 2013 09:01
Поблизу готелю «Лучеськ» у Луцьку стоїть небезпечний білборд. Принаймні, так видається, якщо уважно роздивитися відео, яке виклав на своїй сторінці у Фейсбуці Володимир Кучер.

Зважаючи на те, що Гідрометеоцентр прогнозує різке погіршення погодних умов на Волині, сильні пориви вітру, то варто задуматися над тим, чи можна ходити поблизу цієї конструкції. Адже в такому стані, вочевидь, білборд може загрожувати здоров’ю і життю людей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро - мешканець м Показати IP 7 Грудня 2013 09:29
На цьому тиждні проходячи повз цю желєзяку - при поривах вітру чітко чути різкий голосний металевий звук, так як нібито вже щось в конструкції обірвалось та метал кується об метал. Реальна небезпека! Особливо, що просто навпроти ціого бігборду вже раніше падав інший бігборд. Окрім того, просто впритул до мосту на Рівненьскій, по правій стороні, якщо рухатись в центр міста, встановили ще одне чудо. Не менш небезпечне. Таке відчуття, що науку про опір матеріалів, люди яке це встановили/виготовили - ніколи не чули! Уявіть собі яку парусність має бігборд, а встановлений він на трубі заввишкі приблизно метрів з десять! При усьому цьому, до мізерного фундаменту цей "одуванчик" зафіксований на мій погляд недостатньою кількістю метизів сумнівної якості, та опірна площа плити ~ 0,5м. х 0,5м. до того ж ослаблена отворами - теж не впевнює в надійності. Нагадаю! В місті щороку, на протязі багатьох років, зимою через сильні вітри падають подібні конструкції! І падають вони на нас, наших батьків, жінок, дітей... Вважаю за потрібне ввести особливий контроль за подібними конструкціями. Наприклад - доручити це: спец.комісії, Луцькрекламі чи управлінню архітектури, або іншим вповноваженим на те органам.
Олекса Показати IP 7 Грудня 2013 12:53
не на протязі,а протягом багатьох років...на протязі,російською звучить-на сквозняке...
Зайка Показати IP 7 Грудня 2013 15:05
Вчора мимо нього проходила і бачила, як його вітер крутить туди-сюди. Було сташно, бо він ще й скрипить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus