USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи бив міліціонер депутата Волиньради

4 Грудня 2013 18:39
Правоохоронці перевіряють повідомлення депутата облради про те, що його побив працівник міліції. Про це йдеться на сторінці «Міліція Волині» у Facebook.

Нагадаємо, під час штурму облради був травмований один із депутатів Волиньради Михайло Корінчук.

Як повідомив депутат, його вдарив працівник міліції, котрий ніс службу з охорони громадського порядку під будівлею Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради. За даним фактом уже призначено службове розслідування.

«Міліція не втручається в політику. Наше завдання – забезпечення громадського порядку і безпеки громадян. Що ми й робили. Інформацію про побиття депутата ми обов’язково перевіримо. З цього приводу також призначене службове розслідування. У випадку, якщо факт підтвердиться, працівник буде звільнений, і всі матеріали будуть передані в прокуратуру, – наголосив начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук під час сесійного засідання.

Окрім того, саме органи прокуратури дадуть правову оцінку діям правоохоронців, котрі несли службу з охорони громадського порядку під будівлею Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради. СЗГ УМВС України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Липины Показати IP 4 Грудня 2013 20:42
Терещук, не сдавай своих.
ККк Показати IP 4 Грудня 2013 22:27
Та хто там кого бив? Гузь кричав відчаєно і долбана Кирдиха била міліціонерів. Один получив в дихало, бо перся по перед батька в пекло. Стадо козлів та баранів , а не опозиція. Поназбирували дітей та пенсіонерів та годували французькими хот-догапи. Бидлоттттття!!!!!
Регіонал до ККк Показати IP 5 Грудня 2013 09:31
коментар було видалено
Для ККк Показати IP 4 Грудня 2013 23:05
Можеш бикувати, щоб провокувати ненависть до мєнтів, щоб їм непопускати, але не варто наїжати на людей - не втєму...
Знай Показати IP 4 Грудня 2013 23:11
Депутати від Батьківщини - спаеі провокатори і дикуни
правда Показати IP 5 Грудня 2013 08:20
Впечатлениями об украинских оппозиционерах Кокс поделился на саммите «ЕС — Восточное партнерство», который проходил в Вильнюсе 28-29 ноября. Три основных оппозиционера на мероприятиях саммита вели себя так, будто просто знакомы друг с другом. Каждый имел свою программу. Только в пятницу после саммита сделали совместное заявление о необходимости смены власти в Украине. Еще в начале ноября Кличко объявил, что идет на президентские выборы. Однако на конференции «Гражданское общество», которая проходила в рамках Вильнюсского саммита, Яценюк на вопрос журналистов о едином кандидате от оппозиции на выборах президента в 2015 году ответил, что будут проводить праймериз между тремя лидерами. http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/15953217/?frommail=1
МАКС Показати IP 5 Грудня 2013 08:41
Не провокуйте ментів, сво**. Корінчук, ти с**, сам поперся на людей у формі, а тепер волаєш, що тебе побили?
У-ух! Показати IP 6 Грудня 2013 15:57
Гузневі та іншій бидлоті провокація не вдалась ,то вони вирішили винних найти в зробленій ними штовханині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus