USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чим займався під час Майдану безробітний екс-губернатор Бондар

27 Лютого 2014 15:45
Екс-губернатор Волині Володимир Бондар працює на благо українського народу, навіть не шкодуючи себе. А тим часом з`ясувалося із власних джерел «Під прицілом», що Володимир Бондар купив собі квартирку у елітній новобудові на вулиці Червона Калина, площею майже у 200 метрів квадратних. Мало того – ще й дворівневу та з гаражем на додачу.
Квартири у цій новобудові виставлені на продаж і сьогодні. За помешкання правлять 120 000 доларів США. Ще й у добру копієчку ремонт такої квартирки обійдеться.
Безробітний патріот підтвердив, що таку квартиру він справді має, але зараз там не проживає, а мешкає у своїх батьків. Розповів, що найближчим часом уже збирається в цих хоромах справити новосілля. Хоча журналістам сказати не захотів скільки сотень тисяч довелося вкласти у таке елітне помешкання. Мовляв, якщо й даватиме комусь відповіді на подібні питання, то лишень відповідним структурам.


«Давайте ми будемо… Це питання в якій якості ви мені задаєте, скільки це коштує… Я не думаю, що це питання є зараз на часі. Я не є чиновником, щоб звітувати, що я купляю, що я продаю. Коли я займав якусь позицію і мав заробітну плату, тоді до мене ви могли б приходити. Думаю, я можу не звітуватися, яка ситуація, як, де я беру кошти, що я продаю, що я купляю…»
Варто зауважити, що ремонт цієї квартири обійшовся не дешевше, ніж саме помешкання. Бо у житлі площею майже 200 метрів квадратних є передпокій, вітальня, кухня, дві спальні, простора ванна та дві вбиральні. Висота стін - 4 метри.

Натомість продавалося воно без підлоги, стелі та з голими стінами. З власних джерел нам відомо, аби у новій оселі Володимиру Нальковичу було затишно жити, стаханівськими темпами понад місяць ремонт тут робили 25 чоловіків.
Революціонер Володимир Бондар приблизно три місяці тому купив квартиру у елітному будинку, уже зробив у ній ремонт і встигає вирішувати господарські питання у стінах Волинської обласної ради.
А тим часом, у Луцьку вже складають справжні легенди про те, що Володимир Налькович не ступає й кроку без особистої охорони.

Лучани розповідають, що його не раз бачили у компанії дужих молодиків, які, швидше за все, і є особистою охороною екс-губернатора. Щоправда, він все ж намагається тримати їх подалі від людського ока, особливо преси.

«Яка охорона? Ви бачите її? Ви вірите своїм очам? Скажіть, будь ласка, ви мене бачили з охороною? В мене охорони немає звісно і бути не може. Я думаю, що останні три місяці я перед камерами з`являюся постійно і це можна відстежити», - заперечив Володимир Бондар.

Самі ж недалекі сусіди його нового помешкання розповідали, що в обідню пору приїздить два шикарні автомобілі, припарковуються біля елітної новобудови, що знаходиться по вулиці Червона Калина. З автомобіля виходить сам Бондар, а за ним і кілька молодиків, які чекають його на вулиці біля автомобіля. Тоді ж, вирішивши свої особисті справи, екс-губернатор знову відправляється у супроводі охорони до революційних клопотів.

Між тим Володимир Бондар уже п'ять років не займає жодних державних посад. У цьому він зізнався сам у інтерв’ю кореспондентам. Після того, як перестав бути губернатором, певний період не працював ніде. Згодом деякий час був радником президента Ющенка, а ще працював у секретаріаті глави держави.

Варто пригадати окремі віхи з часів його керівництва областю. Днями у пресі виплила інформація про те, як у свій час Володимир Бондар вибирав собі автомобіль у подарунок. Таку розкіш тодішньому губернатору запропонував головний лісник області Богдан Колісник в обмін на те, аби він міг залишитися на цій посаді.


Півроку тому журналісти ТРК Аверс розкопали і ще один скандал - про відчуження більш як гектара землі на Світязі, яку попередник Бондаря Анатолій Француз виділив для побудови Міжнародної бази відпочинку для журналістів.
Подейкують, що саме під час каденції Володимира Бондаря на посаді голови ОДА 1,1 гектара землі було продано рівненській фірмі. Сам екс-губернатор такого факту пригадати не зміг.

Ще один скандал, який уже встиг забутися - контрабанда цукру під виглядом какао-міксу, стаття, що опублікована сайтом Західна інформаційна корпорація 7 грудня 2005 року. Через те, що журналісти звинуватили Володимира Бондара в оборудці, губернатор навіть виставляв претензії в суді. Про це писала газета Вголос.

Відомо також, що, полишивши справи державні, Володимир Бондар подався у бізнес.., аби знову повернутися у політику.

Саме у своїй передвиборчій кампанії у жовтні 2010 року Володимир Бондар роздув кампанію з тепломодернізації обласного центру. Як зразок - одну з дев'ятиповерхівок за адресою проспект Перемоги, 10 було облаштовано за технологією утеплення стін.

Як з'ясувалося, в такий спосіб кандидат застрелив одразу двох зайців: і піар собі забезпечив, і бізнес створив. Бо в засновниках компанії-замовника робіт виступило таке собі ТзОВ «Енергосервісна компанія «Луцькі комунальні системи», де фігурує дружина Володимир Нальковича - Світлана Василівна у компанії з дружинами давніх друзів свого чоловіка - Владислава Стемковського - Гурманська Оксана та Георгія Давидюка - Давидюк Ірина. Керує фірмою сам Давидюк Георгій Георгійович.
Як пізніше виявилося, ці бізнесмени отримали не лише зиск від господарської діяльності, але й не поспішали розрахуватися ні з підрядником - фірмою, яка виконувала роботи ТзОВ «Галспецбуд Плюс»,ані з ДКП «Луцьктепло», у якого купували теплоенергію для опалення квартир цього будинку. Підприємства раз-по-раз виставляли фірмі Бондаря претензії на сотні тисяч гривень.

Днями Володимир Бондар через Facebook оприлюднив заяву про те, що він не має наміру брати участь у формуванні новин органів виконавчої влади та не претендує на жодну чиновницьку посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Файна Показати IP 27 Лютого 2014 15:49
Тіні зникають опівдні...
юкрайна до Файна Показати IP 27 Лютого 2014 21:50
треба люструвати.
Файна до юкрайна Показати IP 28 Лютого 2014 13:21
ОБОВ"ЯЗКОВО...!!!
Гость Показати IP 27 Лютого 2014 15:50
От ,де поле діяльності нашим новим органам.Де взяв бабло. Хай ділиться ворюга пропащий.І ще до влади рветься. І далі красти і так безконечно,до сконання
Анонім до Гость Показати IP 27 Лютого 2014 17:54
Нові органи будуть робити все для того, аби наступним органам не було можливості хоть щось знайти на тих на кого мають копати вони і на них самих! Ви дійсно не бачите кого ви привели?
666 до Гость Показати IP 12 Березня 2014 08:56
іди працюй лежень хе*овий.а не сидиш за компом як де*іл
Олена Показати IP 27 Лютого 2014 15:53
Ми й так знали це.
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 15:57
А точно купив, чи може забрав у якогось іноземного-регіоналівського шпійона як в 33му? З новим прокурором - майєю.
лучанка Показати IP 27 Лютого 2014 16:00
Де ваша люстрація і" справедливий" правий сектор?
Тіна Показати IP 27 Лютого 2014 16:00
От хапуга! Вже накерував за Ющенка. Ні сорому, ні совісті. Студенти на історичному факультеті зірвали зі стенду випускників його фотографію. Ганьба!
Олег Показати IP 27 Лютого 2014 16:21
І всеодно преться до влади наволоч!!!!
Бондарю Показати IP 27 Лютого 2014 16:22
ото да справжній борець за наше краще майбутне ще й напвено гузь так само собі маеточка придбав
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 16:28
Я балдею с такой квартирки за такую суму. Нашим людям не угодишь. Какой ремонт не делай, все-равно стены пенесут.
Олександр Показати IP 27 Лютого 2014 16:46
Бондар, Данильчук, Козюра, Пащенко - все это гниль, какой свет не видел.
Горохівець Показати IP 27 Лютого 2014 16:50
Добре вже салом обріс, на Великдень можна колоти кабана
8 березня Показати IP 27 Лютого 2014 16:52
Там место проклятое пусть покупает.Там жила бабуся гадала и занималась магией.Бог знает кого и куда.Там живет Слабенко.Его люди поднимают иногда не до ползшего домой после работы с Народом .Говорит что очень устает.Зато пахнет водкой.Там много живет всякой людской так сказать живность.Может дорогу сделает.А то ФИБА(шиба)-чуть дальше сделал яму и не успел закопать ее..люди сами насе ..Налькович.Приезжай.Р.С...там была красивая ель....просили ее не трогать...но мало кто слушает...значит увы.
Правий Показати IP 27 Лютого 2014 16:57
Б Р Е Х У Н несусвітний. цей Бондар і його лбі друзі. Скажи хто твій друг і я скажу ХТО ТИ сам є.
123 Показати IP 27 Лютого 2014 17:17
Де це? Вперше чую таку назву вулиці. Це Луцьк?
лучанин до 123 Показати IP 27 Лютого 2014 20:53
Колись ця вулиця звалась Паризької комуни, але при Фибі її перейменували. Тепер вона Червоної калини, але таблички на будинках ще з старою назвою)
Олена до 123 Показати IP 27 Лютого 2014 20:55
Це поворот з Огієнка до кооперативного технікуму. Там багато цікавих будиночків - колись там собі квартирку прихопив і генерал Ходирєв
Ігор Г. Показати IP 27 Лютого 2014 19:48
Мій друг гузь
Сергій з Луцька Показати IP 27 Лютого 2014 20:52
Бондарь з Давидюком сьогодні у місті тримають 15 ОСББ. Розводять людей як останніх лохів, грошей на рахунках ніколи нема. Квартплату підняли, благоустрію нема, Давидюк на всі питання і звернення хамить або кидае слухавку, а ще міняе телефони. Офіс ОСББ ,,Колізей плюс'' і інших знаходиться за ціею адресою.Ось звідки гроші у безробітного. Куди дивиться прокуратура міста. Журналісти проведіть розлідування, залучить прокуратуру в людей терпіння вже нема. Недайте цій ОПГ дірватись знов до влади!!!
знаю до Сергій з Луцька Показати IP 27 Лютого 2014 21:00
це порушення закону, бо очолювати ОСББ може лише та людина, яка живе у тому будинку чи має там у власності квартиру, а вони ускрізь людей дурять і себе керівниками ставлять. Потім наберуть кредитів і буде як у Києві- або плати або виселяйся
волиняка до Сергій з Луцька Показати IP 29 Травня 2015 14:08
молодець
осбб -дуріку сергію Показати IP 27 Лютого 2014 22:14
в тебе сильний будун, іди проспись.
запитання -відповідь Показати IP 27 Лютого 2014 22:23
Чи може бути головою правління особа ОСББ яка не прописана в будинку, що входить до ОСББ? Поняття прописки у будинку та право власності на житло – різні поняття. Для того, щоб очолити ОСББ, особа має бути власником жилого або нежилого помешкання в будинку, де планується сворення ОСББ. Інша справа – управління даним будинком. Управляючим ОСББ може стати будь-яка зацікавлена особа, відносини з якою можна закріпити трудовим договором. Хто мені тепер пояснить як подружка Бондара Юлія Сабатюк очолює добрий десяток ОСББ, як Давидюк очолює багато ОСББ? У них там у всіх будинках власні квартири є? Чи просто хтось любить красти? Куди дивиться прокуратура
доповідаю Показати IP 28 Лютого 2014 09:43
В неме 28 квартир по Луцьку. Всі в нових будинках. Хай вас давить жаба.
333 Показати IP 28 Лютого 2014 10:39
ІНФОРМАЦІЯ "ПРАВОМУ СЕКТОРУ" - ОБЩАК ПР - Луцький "ЗАХІДІНКОМБАНК" (м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15) фінансував "беркут" та "тітушек", які вбивали людей. Керівник ОБЩАКА - Галина Скиба також винна в смертях Героїв Майдана. Необхідно покінчити з цим ОБЩАКОМ ублюдків ПР!!!!!!!
Роман Показати IP 28 Лютого 2014 12:37
Пане Бондар, а своїй коханці чому не купили житла? Невже подобається по готелях з нею таскатися??? Та ще й в Київ постійно до неї мотатися??? Там же ж легше з нею проводити час, бо вас ніхто не знає. Визначтеся нарешті де ви хочете бути
волиняка Показати IP 29 Травня 2015 14:10
бондаря в КЛОАКУ!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus