USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутат Луцькради «воює» з міським коледжем?

8 Квітня 2011 14:35
Депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін не дозволяє займатись на спортмайданчику, яким він опікується, студентам коледжу технологій та бізнесу, - стверджує викладач фізкультури коледжу технологій та бізнесу Волинського національного університету імені Лесі Українки Андрій Ліщук.

Про це йшлося 6 квітня під час підбиття підсумків та нагородження переможців і призерів міської спартакіади 2010 року у Луцькій міській раді, - повідомив телеканал Аверс.

Як розповів викладач фізкультури коледжу технологій та бізнесу Волинського національного університету імені Лесі Українки Андрій Ліщук, студентів цього навчального закладу не пускають на територію спортивного майданчика, який знаходиться неподалік.

Основна претензія викладачів та студентів стосується позиції Миколи Дендіберіна, який є опікуном цього майданчика.

«Він сказав: «Я власник цієї площадки, і ви туди більше не попадете. Не треба мені вашої помащі». Але ж там навчаються і проживають поряд наші студенти», – каже викладач.

Проте перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук пообіцяв питання вирішити.

«Це не його власність. Це йому міська рада передала в користування. Я вам гарантує на 100%, що ви будете там займатись», – запевнив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Місцевий Показати IP 8 Квітня 2011 15:15
Оце,типу "лозинського", і пістолет витягне!
ого Показати IP 8 Квітня 2011 15:39
подумати тільки який газда звалився на голову міста-все його, а люди потрібні тільки на виборах.І чого то йому в користування такі речі надали? .Дайте коледжу-а вони його пустять пузом потрусити там 10 хв.Решту часу - працювати на громаду!
Слава Показати IP 8 Квітня 2011 21:29
От вам і птєнци гнізда Яценюкового. Арсєніни діти.
Тарас Показати IP 9 Квітня 2011 07:29
Дендеберин то еще чмо. Берет деньги за аренду площадки, а она построена за наши с Вами деньги
Сєня Показати IP 9 Квітня 2011 13:40
Зверніться напряму до Яценюка, хай дасть команду Кравчуку і Дендеберіну не дерибанити бабки
111 Показати IP 9 Квітня 2011 15:34
От і вилазить сутність депутатів. Запамятовуйте до наступних виборів хто чого вартий. Свобода, яка в дітей відбирає приміщення і відстоює точки споювання і розбещення молоді, фронтовик-дезертир кварцяний, дерибанін... кого забув? У місті їх можна не допустити наступний раз до влади. Непогано було б в окрузі де вони балотувались борд повісити з їх обіцянками і фактами.
спостерігач Показати IP 10 Квітня 2011 22:26
...плебс постійно голосує за дебілів. Демократія - влада більшості - все більше деградує. Знову - ВИ - виборці довбані НІ В ЧОМУ НЕ ВИНУВАТІ?
Володя Показати IP 11 Квітня 2011 09:54
А де були дані студенти і викладачі коли потрібно було сніг прибрати на площадці? А те що даний пан бере гроші це правда(банкіри які бігають і не тільки банкіри можуть вам розказати скільки це коштує). А дітлахи після 18.00 не можуть пограти у футбол ,чому? Депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін заробляє гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus