USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутатам міськради заважають автозатори

8 Вересня 2010 11:54
Виїзд з вулиці Генерала Шухевича на проспект Перемоги у Луцьку можуть обмежити лише поворотом направо, аби розвантажити там потік авто.

Таку пропозицію, яку підтримали інші депутати, подав депутат Луцької міської ради Іван Смоленг 8 вересня під час сесії.

Він сказав, що це питання піднімається вже протягом двох років, проте протягом цього часу не може вирішитися. Нині, через те, що рух дозволений у двох напрямах на проспекті Перемоги постійно трапляються затори та ДТП.

Ситуація ускладнюється тим, що з вулиці Генерала Шухевича виїжджають карети швидких від пункту на вулиці Привокзальної.

Аби розвантажити рух, депутат запропонував обмежити рух при виїзді лише поворотом направо. А, щоб проїхати з проспекту Грушевського до проспекту Соборності, слід буде до кільця біля кінотеатру «Промінь» і уже там виїжджати на проспект Перемоги.

Пропозицію підтримали депутати. Наступне слово – за Державтоінспекцією та департаментом ЖКГ ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Ір Показати IP 8 Вересня 2010 12:01
Нормальна ідея.
Водій Показати IP 8 Вересня 2010 12:09
А в Бердичеві майже всі дороги односторонні і там нормальний рух.
Саша до Водій Показати IP 8 Вересня 2010 12:26
Ага! В Бердичеве, в Черкассах и в этом... Как бишь его... В Нью-Йорке! Но Бердичер, конечно - Зе Бест!!! При чём тут одностороннее движение к конкретной ситуации с улицей Шухевича? У нас что, есть параллельная ей улица, чтобы сделать их односторонними? Не путайте грешное с праведным!
Олесь Показати IP 8 Вересня 2010 12:16
Нічого нового шановний депутат не придумав. Так було декілька років і було все нормально. Не було заторів, не було ДТП, пов"язаних з тим, що хтось хотів "проскочити" а хтось думав "чорта лисого ти мені проскочиш". Реально в обідній час корок стоїть від Грушевського аж до перемоги. Куди це годиться? Але це не єдине "тонке" місце. Подивіться, шановні народні обранці, разом із керівництвом ДАІ, що робиться під 4-ю гімназією вранці і в обід. Проїхати перехрестя неможливо. І проблема не в світлофорах і не в організації потоків. Проблема в тому, що "крутелики" батьки на своїх "сиротських" позашляховиках і лімузінах привозять-забирають свої чада і машини ставлять просто на пішохідному переході. Поруч стоїть "для годиться" співробітник ДАІ, але ж власники джипів - люди "не прості" і він їх просто "не бачить". Я його розумію. Хто ж просто так хоче підставляти свою сра... Вибачте мій французький. Трема, мабуть, дочекатися великої біди, щоб наши можновладці почали шевилитися...
Олександр Показати IP 8 Вересня 2010 12:22
Ідея не нормальна. Тому що всеодно люди будуть їхати на вулКузнецова повертати на право а далі на кільці біля Авангарду розвертатися. Я можу тільки уявити які затори будуть напроти вул.8Березня. Даний виїзд най толерантнійший. На ньому люди вчаться говорити "будьласка" та "дякую".
Олесь до Олександр Показати IP 8 Вересня 2010 12:38
Можна погоджуватись, можна сперечатись, але ІМХО все ж краще, коли ми їдемо по ПДР, а не по "будьласка-дякую". Якщо я під"їхав по Шухевича ( не Кузнецова! ) до перехрестя з пр. Перемоги, а там вже стоїть корок, то краще не чекати того, хто змилується і впустить в поток, а повернути направо і, оминувши кільце, рухатись на міст. Часто-густо особливо нетерплячі з Шухевича не чекають милості, а тупо перегороджують пр. Перемоги ВИМАГАЮЧИ, щоб їх впустили в потік. Ви такого не бачили? А я бачив неодноразово. І по яким ПДР буде розглядатись ДТП, якщо тебе ( не приведи Господи! ) хтось вдарить в бік? А тако дуже просто може статись.
Лучанин Показати IP 8 Вересня 2010 12:34
Рух по з вулиці Генерала Шухевича дійсно потрібно зробити одностороннім з пр. Перемоги на пр. Грушевського.
КИЕВЛЯНИН Показати IP 8 Вересня 2010 12:37
Не смешите, какие пробки могут быть в селе)))))))))
Олесь до КИЕВЛЯНИН Показати IP 8 Вересня 2010 12:58
Так, шановний пан КИЕВЛЯНИН, мі невеличке місто, але в нас не прийнято хамити, не прийнято гасати на червоне, лупити по зустрічній смузі, їздити по тротуарах і газонах... Провінція ми забита... Де нам до столиці.
Водій Показати IP 8 Вересня 2010 12:46
Між іншим, з Кузнецова (так вона називалась) на пр.Правди (так вона називалась) був знак "Рух направо" (до вокзалу) і табличка "В робочі дні"
Олесь до Водій Показати IP 8 Вересня 2010 12:56
Так, колись вона так і називалась! Рух по Грушевського не можна порівнювати з рухом по Перемоги, але це було б нормальним рішенням.
водій Показати IP 8 Вересня 2010 12:54
вулицю треба розширяти а не заборони ставити і обїзди через Ківерці. І Світлофор не біля міліції - там він нафіг не треба а на перехресті. а то взяли й заборонили так звісно легше. А можна було просто світлофор перенести, оскільки на розширення грошей нема. Водіїв би запитали і прийняли оптимальне рішення. А так, як завжди... через це так і живемо.
! до водій Показати IP 8 Вересня 2010 14:28
Цей світлофор не для міліції, а для автомобілів пожежної частини! Його переносити звідсе неможна!!!
Олесь до ! Показати IP 8 Вересня 2010 15:00
Коли це для проъзду перехрестя пожежні машини чекали зеленого сигналу світлофора? Аналогічно і міліція! Якщо вони їдуть на виклик, то їдуть із люстрою та сиреною, а якщо по пиво, то можуть і постояти 10-ть секунд.
дідо Показати IP 8 Вересня 2010 19:06
а перенести світлофор з Грибоєдова чи Клима Савура ,не додумались...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus