USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати Луцькради уникають відповідальності за порушення закону

4 Серпня 2010 16:46
Депутати Луцької міської ради уникають відповідальності за порушення закону - на 64-й сесії вони вдруге не підтримали пропозицію голови фракції «НУ» Андрія Козюри про скасування рішення міськради про розміщення літньої площадки для проведення змагань з дартсу й укладення договору особистого строкового сервітуту.
Про це інформує сайт koziura.com.ua.
Як повідомлялося раніше, що в одному з літніх кафе поблизу луцького РАЦСу, земельну ділянку під яке рада виділяла для проведення змагань з дартсу, торгують та розпивають слабоалкогольні напої та пиво.
Замість 30 квадратних метрів спритний підприємець зайняв ділянку в цілих 78 квадратів і на повну розвернув там пивну точку. Клієнтів випити прохолодного виявилось куди більше, аніж шанувальників дартсу.
Прокуратура міста вже винесла припис, яким зобов’язано усунути у межах виділеної земельної ділянки.
Цього разу депутати Луцькради проігнорували не тільки колективне звернення мешканців будинку на проспекті Соборності, 16, біля якого розташовані славнозвісні генделики.
У своєму зверненні до міського голови та депутатів громадяни повідомили, що літні кафе працюють до пізньої ночі. Там не дотримуються режиму роботи, чим грубо порушують громадський спокій.
Біля будинку постійно збираються компанії нетверезих людей, лунає шум, гамір, п’яна лайка. Окрім неприємного запаху від біотуалетів, що розміщенні поруч літників під вікнами наших квартир, окремі відвідувачі цих закладів не дотримуються правил культурної поведінки. Вони ходять справляти нужду в кущі, висаджені на прибудинковій території їхнього дому.
Мешканці обурені таким відношенням до себе міської влади, вимагають зважати на їхні права та прибрати літні майданчики з під будинку. І в подальшому утримуватись від подібних рішень без їхньої на це згоди. До звернення додаються підписи 42 мешканців будинку.
«Утім, ані приписи прокуратури із чітким зазначенням виявлених правопорушень, ані звернення мешканців прибрати літні кафе з під їхнього будинку, не виявились достатніми аргументами для більшості депутатів ради, котрі за законом є представниками інтересів територіальної громади. Проте, як з’ясувалось. Останні часто про це забувають і своїми рішеннями порушують закон та права громадян», -каже Андрій Козюра.
На думку окремих депутатів Луцькради, розривати договір з таким підприємцями не слід. Адже по місту чимало подібних ситуацій, коли орендарі порушують умови договорів щодо площі, режиму роботи. Тож виокремлювати одного чи двох з них доцільності не вбачають. І байдуже, що від цього страждають люди.
Замість скасувати рішення, депутати запропонували розглянути це питання детальніше на профільних комісіях, в тому числі робити виїзні засідання і лиш тоді вирішувати: яке рішення прийняти.
Скільки часу знадобиться для цього поки невідомо. Тож до остаточної розв’язки проблеми мешканцям доведеться терпіти безлад і антисанітарію біля власного будинку з вини влади та недобросовісних підприємців.
«Залишається сподіватися, що здоровий глузд, відповідальність за прийняті рішення перед законом та громадою міста дозволять міським депутатам прийняти вірне рішення», - сказав депутат Козюра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
вонинянин Показати IP 4 Серпня 2010 19:32
Таке мале, а вже таке горде. Трохи підрости,шибздик!
муня Показати IP 4 Серпня 2010 20:34
цікаво знати як цей "борець за справедливість" голосував коли віддавали в оренду землю під пивнуху на Театральному майдані поряд з драмтеатром,будинком культури,та собором.ГАНЬБА ТАКИМ ПРАВДОЛЮБЦЯМ!!!!!!!!
фу-фу-фу Показати IP 4 Серпня 2010 20:45
де коментарі????
рома Показати IP 5 Серпня 2010 08:33
МАЖОР КОЗЮРА СКОРО БУДЕ ВИНОСИТИ НА СЕСІЮ ПИТАННЯ ПРО ПОЗБАВЛЕННЯ БОМЖІВ ПРАВА БОМЖУВАТИ,КОЛИ ОСТАННІ НАМИЛЯТЬ ПИСОК БУХАРИКУ-ДЕПУТАТУ АНДРІЙКУ,!
читач Показати IP 5 Серпня 2010 09:41
Коментарів немає,тому,що Козюра вже всіх так дістав,що в його сторону ніхто не хоче навіть дивитися.
. Показати IP 5 Серпня 2010 10:55
Раджу всім прочитати статтю "Назвався грибом ,лізь...у депутати ?" в сьогоднішньому номері "Волинської газети" де йдеться про безклштовне виділення землі депутатам міськради і вам все стане ясно.про позицію Козюри там тоже написано.
читач Показати IP 5 Серпня 2010 11:33
Прочитав "ВН" .Раджу всім почитати.
Психолог Показати IP 5 Серпня 2010 12:19
Але ж противна морда. Треба вміти мати такий нахабний погляд :-(((
Андрій Козюра Показати IP 5 Серпня 2010 13:56
Щодо кафе на театральному майдані, то я був одним із багатьох хто не тільки голосував, але і виступав проти встановлення рюмочної в центрі. Поцікавтесь... Весь бруд, який виливають на мене, бо неподобається моя позиція, то я готовий до цього.
VSC до Андрій Козюра Показати IP 5 Серпня 2010 14:43
"Весь бруд, який виливають на мене, бо неподобається моя позиція, то я готовий до цього." - Для юриста такое изложение мысли неприемлемо. Андрей, был о Вас лучшего мнения.
Олександр Олексійович Показати IP 5 Серпня 2010 16:18
Тверезо оцінивши ситуацію, що склалася навколо літнього кафе біля РАЦСу напрошується декілька висновків: 1. Підприємець, який розташував кафе працює із порушеннями норм договору та вимог законодавства що підтвердили відповідні органи. 2. Будь-який депутат, який відстоює інтереси громади міста, знаючи про подібні порушення на території міста, не просто має право, а зобов'язаний належним чином на це реагувати. Принаймні я, як лучанин, хотів би, щоб так було. Інакше для чого тоді взагалі депутати? 3. Часто пересікаюсь із Козюрою по роботі. Самодостатній, із власною позицією, амбітний. На мою думку, Андрій, маючи певний імідж, не дозволить собі відпочивати в пивнушці. 4. Підприємець пішов по принципу: "Кращий захист - це атака" і замовив трохи чорнухи в пресі. 5. Скориставшись приводом облити брудом Козюру, як потенційного опонента на виборах, деякі кандидати роздули цю тему в пресі та інтернет-виданнях. 6. Читаю коментарі і дивуюся: всі дописувачі ніби на стороні підприємця, а отже, Луцьк очима лучан виглядядає так: палатки із написами "Пиво" у всіх придатних для цього місцях, в тому числі біля РАЦСу, на Театральній площі, біля Замку, обісцяні наквколишні дерева і газони, сморід від біо-туалетів, п'яні кампанії, які чіпляються до прехожих і . д.
Чесний Показати IP 5 Серпня 2010 20:27
Підприємець Сергій Ткачук - швагро горе-бютівця Святослава Зелінського. Ще 4-5 років назад усі дарстси по місту були їхні. Зелінський ставив і рішав, а Ткачук - мелоч із них вигрібав. Але який дартс без пивка? Тому і переключились хлопці із розмахом на пивнушечки, капітал вже дозволяє. Каса більша і сімейний підряд непоганий! Скоро про Зелінського вся правда спливе, коли він будучи серретарем міськради, підприємців доїв. Кажуть крахобор із крокодилячим апетитом. А коли був заступником, що завідує комунальним майном, то навіть на дві квартири розжився в машинку скромненьку правду прикупив, щоб злого не подумали і хабарником не прозвали)) А за це навіть Шиба його не витерпів і випер. Отака от біографічна історія про Славка і Сергійка.
добряк Показати IP 5 Серпня 2010 20:36
Про терміни: Зелінський - зла і безпринципна тварина, яка за три гривні рідного батька продасть. Харчується пивом, після якого грає у дартс. Занесена до червоної книги, за виключне жлобство до грошей та вигоди. Коли умови існування погіршуються, збивається у зграї із іншими собі подібними (Ткачук), скалить зуби, але піджавши хвоста втікає, із одночасно заглибленою головою у пісок. Ткачук Сірожа- маленька тварина, яка по симптомах прогресує і хоче стати великою твариною, копією Зелінського. Коли небезпека дартсу і пиву (втрата їжі)діє як і ідеал аналогічно великій тварині (Зелінському)
депутат Показати IP 5 Серпня 2010 22:49
А насправді Козюра влаштував в тому кафе пянну бійку не так давно. Про це писали в ЗМІ і про листа кого написав на імя Шиби цей підприємець. В кафе пяний козюля кричав_Я депутат, я вам влашую, всі жозвола заберу,я пуп землі, я вже в через 3 місяці мер! Але підприємець чемно вивів під ручки пянь КОЗЮЛЮ,і написав звернення до міської ради. Ось в чому реальна причина конфлікту, а не в земельній ділянці
Сашок до депутат Показати IP 8 Серпня 2010 18:12
"А насправді Козюра влаштував в тому кафе пянну бійку не так давно. Про це писали в ЗМІ і про листа кого написав на імя Шиби цей підприємець. В кафе пяний козюля кричав_Я депутат, я вам влашую, всі жозвола заберу,я пуп землі, я вже в через 3 місяці мер! Але підприємець чемно вивів під ручки пянь КОЗЮЛЮ,і написав звернення до міської ради. Ось в чому реальна причина конфлікту, а не в земельній ділянці" Повністю згоден - таких депутатів треба гнати в шию
Виборець. Показати IP 9 Серпня 2010 18:24
Козюра іде в мери? Несчастна краіна- Украіна.
Сам ДУРАК Показати IP 18 Серпня 2010 12:14
А що тут дивуватися? Природа на ньому відпочивала. Дивлячись на нього на вулиці чи на його БІГморду, черговий раз пересвідчуєшся в геніальності теоріїї Чезаре Ломброзо !!! І в приказці: у розумних батьків - розумні(наглі) діти!
Іринка Показати IP 29 Серпня 2010 00:37
Теорія Ломброзо.......)))Пане Сам ДУРАК думаю, що Ви дуже гарна людина. Щиро раджу того ж самого досягти і в душі. Не заздріть Козюрі - це є великий гріх. ))))Посміхніться. А від злоби почнуть хворіти рідні. Думаю, що Ви задумаєтесь. Люди, це політика та гроші робить Вас такими озлобленими??? Схаменіться! Життя прекрасне))
Іринка Показати IP 29 Серпня 2010 00:38
Теорія Ломброзо.......)))Пане Сам ДУРАК думаю, що Ви дуже гарна людина. Щиро раджу того ж самого досягти і в душі. Не заздріть Козюрі - це є великий гріх. ))))Посміхніться. А від злоби почнуть хворіти рідні. Думаю, що Ви задумаєтесь. Люди, це політика та гроші робить Вас такими озлобленими??? Схаменіться! Життя прекрасне))
Іринка Показати IP 29 Серпня 2010 00:44
Скажіть, а з ким пан Козюра був у тій палатці???Це було 11 число, згідно всіх документів, які Ви представили. Мобуть у Зефірі був його двійник......виходить так(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus