USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

До Романюка і депутатів прийшли Чорт, Ірод і Жид

30 Грудня 2010 10:43
Третя сесія Луцької міської ради розпочалась з новорічно-різдвяних співанок – привітати депутатів та міського голову з наступаючими святами прийшли пластуни та незрячі.

Новорічну виставу-вертеп 30 грудня у Луцькраді презентували члени волинського осередку молодіжної організації інвалідів із вадами зору «Генерація успішної дії». Обранці слухали репліки різдвяних героїв – Чорта, Ірода, Жида й інших.

А голова міської організації «Генерації успішної дії» Віталій Ткачук нагадав депутатам про благодійний марафон «Незрячій дитині – тактильну книгу» , який «Генерація успішної дії» вже вдруге проводить на Волині.

Як розповів Ткачук, цьогоріч марафон триватиме до 20 січня, і його метою є придбання брайлівського дисплею для незрячих учнів Крупівського навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору. А оскільки вартість такого дисплею складає понад 30 тисяч гривень, керівник громадської організації звернувся до депутатів з проханням, аби ті пожертвували грошей на добру справу.

«За допомогою цього пристрою, який підключається до комп’ютера, можна прочитати будь-який текст в електронному форматі. Брайлівський дисплей буде суттєвою допомогою незрячим дітям в оволодінні необхідною інформацією», – пояснив він.

А члени волинського осередку скаутської організації ПЛАСТ передали міському голові Луцька Миколі Романюку віфлеємський вогонь як символ добра, миру, злагоди і порозуміння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Данило Показати IP 30 Грудня 2010 15:11
Это свои демонократические братки.В этом случае как раз: "Сам черт-брат"
Семен Показати IP 30 Грудня 2010 16:47
Та там вся міська рада - зборище чортів, жидів і іродів! Тільки думають як кусок урвать.
Лучанам Показати IP 30 Грудня 2010 21:29
Щоб ЕВРО сховане в коморі, Щоб сало рохкало у дворі, Щоб в гаражі стояв Феррарі, В сараї – Лексус ще у парі, У хаті – з мрамору камін, Та і бассейн, хоча б один. Щоб гідромассажер з джакузі, Щоб Хенессі бовталось в пузі. І щастя вам не лізло боком Коротше, всіх вас з Новим роком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus