USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Директору КП «Ласка» у міській раді повернули «кострубатий» проект

18 Квітня 2013 18:34
Пропозицію, яку винесла на розгляд директор КП «Ласка» Богдана Новарчук, у міській раді повернули, назвавши «кострубатою».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Голова комісії Павло Данильчук повернув Богдані Новарчук проект рішення, який вона винесла на розгляд комісії, мотивуючи це тим, що у ньому є граматичні помилки.

«Цей проект є граматично неправильними і кострубатим. Він може нанести велику шкоду інформаційному відділу міської ради. Його потрібно обов’язково доопрацювати, перевірити на наявність граматичних помилок разом з секретаріатом міської ради, а тоді вже виносити на загальний розгляд», - стверджує Павло Данильчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
віка Показати IP 19 Квітня 2013 08:43
Бездарь та Дана....їй тільки на базарі собак продавати...
guest Показати IP 19 Квітня 2013 09:25
цікаво, а про що саме був проект? вже новарчук анімал терапією хотіла займатись в притулку, тепер що на черзі - в"язання поясів з собачої шерсті чи курси кулінарів для корейців: "100 страв з собачатини"?)цікаво, чи пані новарчук проходить щорічний обов"язковий медогляд ( в тому числі і у психіатра)
Катя Показати IP 1 Травня 2013 01:35
То нехай його секретаріат і займається виправленням граматичних помилок, їм за це гроші платять. Вона подала ідею.
Катя Показати IP 1 Травня 2013 01:35
То нехай його секретаріат і займається виправленням граматичних помилок, їм за це гроші платять. Вона подала ідею.
А-Я Показати IP 23 Червня 2013 17:08
ПОРА,ЭТУ новарчук-горе директора,К ОТВЕТСТВЕННОСТИ ПРИТЯГИВАТЬ.ЕЕ ЗЛУ,УЖЕ НЕТ ГРАНИЦ....ВИДИМО КРЫШУЮТ СВЕРХУ,Т.К. ДО СИХ ПОР НИКТО НЕ ВЗЯЛ ЗА ЗАД.ЖАЛЬ БЕЗХОЗНЫХ ЖИВОТНЫХ,КОТОРЫЕ ПОПАДАЮТ В ЕЕ ЛАПЫ.КОГДА-ТО ПРИДЕТСЯ ОТВЕТИТЬ ЗА ВСЕ,новарчукБ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus