USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грицюк не піде в заступники до Романюка

15 Листопада 2010 18:43
Лідер обласного осередку всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Анатолій Грицюк не працюватиме в команді міського голови Луцька Миколи Романюка.

Про це він офіційно повідомив у коментарі «ВН» у відповідь на оприлюднену Центром політичного аналізу та виборчого консалтингу інформацію про те, що його персону розглядають в якості кандидата на посаду одного із заступників мера.

Нині діючий голова Волиньради, конкурент Романюка на мерських перегонах Грицюк запевняє, що озвучений політологами варіант співпраці ніколи не розглядався його політичною силою, а жодних перемовин з цього приводу не велось. Відтак у заступники до мера Романюка Грицюк не збирається.

«Ні, ви таку дурню відкидайте зразу. Ніяких перемовин не було. І навіть такого не було ні в помислах, ні в задумах. Таке питання виключається при будь-яких розкладах. Це буйна фантазія недалекоглядних опонентів. Дурня вищого ґатунку», – заявив він.

А от з приводу кандидатів на посаду секретаря міськради, одним із яких політологи називають ім’я лідера міського осередку ВО «Батьківщина» Григорія Пустовіта, Грицюк каже, що таке питання зараз розглядається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Україночка Показати IP 15 Листопада 2010 22:16
Brezguem odnako)))??
Українець Показати IP 15 Листопада 2010 22:34
Один зарікався в мери не балотуватись, тепер другий зарікається в заступники не йти. Не знаю чи можна вірити таким політикам.
Клімчукккк Показати IP 16 Листопада 2010 11:19
Треба ввести посаду заступника мера по питаннях сільського господарства та с/г техніки. Спеціально для цього пана
Зося Показати IP 16 Листопада 2010 16:21
Це справді, як каже Грицюк, "дурня" (вибачайте за грубість - такого слова в українському словнику немає). І не тому, що Грицюк не хоче - просто, Романюк і Грицюк - дві генетичні несумісності. Це - "стихи и проза, вода и камень, лед и пламень". По потужності інтелекту, це буде виглядати, як у байці, де муха цілий день на оранці просиділа на рогу вола, а повертаючись додому, всім розповідала: "Ми орали" (Романюк - віл, Грицюк - муха). Всі дійові особи на перших посадах в місті повинні доповнювати один одного, а не вішати за спиною ікону Тимошенко, як Почаївську Богоматір. Місто - це господарка. Та й посади голови ОДА і голови міста - різні за змістом. Перший - "хлопчик для биття" кабміном і президентом, а другий - господар в місті. І якщо добрий господар, то на наступних виборах забере 70-80% голосів, як чернівецький, вінницький, донецький і ще багато мерів. А не 10%, які відхопив Шиба. А Грицюк? Трудно йому зараз підшукати посаду. Нехай повертається в сільське господарство. Обліковцем чи агрономом. ВІн знає, що таке калій-магнезій і суперфосфат. Хай розсипає добрива по полю. Бог побачить - простить гріхи... Наша релігія така, що усі гріхи прощаються - Марія Магдалина була повією, а стала святою.
Він до Зося Показати IP 17 Листопада 2010 18:08
Якщо ви вважаєтн Клімчука "мальчиком для биття", то рівень вашого інтелекту не вище останнього агронома на селі
Дуся Показати IP 16 Листопада 2010 18:47
А мені грицюк нагадує кумедного ректора Поплавського. Такий самий потішний, смішно, сюсюкаючи, говорить патетичні промови. Рубашечнки по-дитячому рожевеньки. Такий собі бабусьчин онучок. Не можу його серйозно сприймати як поважного посадовця. Завжди смішно дивитись на нього і слухати його у новинах. Сільський відгодований парубок.
Поплавський Показати IP 16 Листопада 2010 20:27
Грицюк нормальний сільський дядько, але йому дуже захотілось стати гарадскім. І став посмішищем для лучан: волинським Поплавським. Хіба йому не вистачає розуму зрозуміти, що він програвав як особистість і Романюку, і Бондарю, і тому ж Чижику? Хоча для села з його знанням сівозмін він є авторитетом.
Не Грицюк Показати IP 18 Листопада 2010 08:59
Побачимо, що всі ви і лучани також заспівають, як покерує МЯР. Який "створив" з нуля банк, людяний та відповідальний! Чекаємо кардинальних змін у Луцьку: ремонту вулиць на околицях, ремонту дахів, утеплення будинків, поліпшення роботи ЛПЕТ і т.д. Ждемс....
№2 Показати IP 19 Листопада 2010 00:13
Вітаю Волинян з закінченям каденції Грицюка-Кирильчука.
Стрийко Показати IP 23 Листопада 2010 16:41
А я кажу, що Грицюк аж пнеться в зами до Романюка, особливо після того, як його турнули із голови облради. Он навіть байцима з партії виганяє, щоб його Романюк не брав. Закладаюсь: буде Грицюк замом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus