USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ІАЦ «Луцьк» таки ліквідують

30 Грудня 2010 16:32
Луцька міська рада ухвалила рішення про ліквідацію Інформаційно-аналітичного центру «Луцьк» до першого квітня 2011 року.

Про це стало відомо 30 грудня під час сесії Луцької міської ради.

Згідно з рішенням, створюється ліквідаційна комісія, яка повинна провести усі юридичні необхідні процедури для процедури ліквідації Центру.

Депутати постановили, що усі матеріально-технічні засоби підприємства передаються на баланс комунального підприємства «Луцький замок».

Кінцевою датою завершення процедури та затвердження ліквідаційного балансу зазначене 1 квітня 2011 року.

Головою комісії обрано директора ІАЦ «Луцьк» Мирославу Радавську. До складу комісії також увійшли чотири спеціалісти. До слова, сама Радавська на сесію не з’явилась.

Нагадаємо, намір ліквідувати цю структуру міський голова Микола Романюк озвучував і раніше.

ІАЦ «Луцьк» наразі має статус комунального підприємства й виконує функції прес-служби міського голови та міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
економіст Показати IP 30 Грудня 2010 16:51
Потрібен аудит,а потім передавати!
Лучанам Показати IP 30 Грудня 2010 21:31
Поздоровляю з Новим Роком! Бажаю 12 місяців здоров‘я, 53 тижня всього хорошого, 365 днів щастя, 8760 годин удачі, 525600 хвилин кохання і 31536000 приємних миттєвостей!!!
likvidator Показати IP 31 Грудня 2010 08:25
А як це головою комісії і Радавську?! Щось тут не те?! Сама себе "ліквідовувати" буде? Так дали-б пістолет нехай ... Так намутить ще більше!.
оля Показати IP 31 Грудня 2010 13:12
Тепер бал правитимуть калахани.Їм потрібна Зоя Балюк, яка ні писати, ні читати не вміє. Вона не журналіст, а тому всі нікчеми типу калахана на її фоні будуть себе відчувати проФФесіоналами. Ідуть профі, тепер наступає ера підлабузників"!!!!!!!!!!!!
Толік Показати IP 31 Грудня 2010 17:33
На цій посаді не треба журналіста, особливо такого, як Радавська. До речі, Оля, повідом, де і що можна почитати під авторством Радавської. Дуже попрошу.
Толік Показати IP 31 Грудня 2010 17:34
На цій посаді не треба журналіста, особливо такого, як Радавська. До речі, Оля, повідом, де і що можна почитати під авторством Радавської. Дуже попрошу.
Толік Показати IP 31 Грудня 2010 17:40
Прошу терміново повідомити про журналістську діяльність Радавської. Що і де написала (журнал, газета, авторська програма та ТБ тощо)? Про діяльність на ВТ не повідомляти. Читати зі слайду те, що підготували інші журналісти, на зараховується в журналістську роботу.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 31 Грудня 2010 17:47
І для чого своєю отрутою сипати на безневенних людей? До чого тут Калахан та Зоя? Щодо першого, то хай вибачить мені Андрій, але він ще надто мало зробив, аби його прізвище стало "нарецательным". Хоча й він не дурний хлопчина. Його вада - молодість, однак вона, як відомо, має здатність минати. А максималізм... Так це добре. Врешті він - не зажерливий олігарх. Можливо, трішки напала зоряна хвороба, так невдовзі мине. Нащо ж його ображати?.. Щодо Зої, то тут узагалі ваші аргументи, Олю, нікчемні. Так, Зоя - не журналіст. Зате на відіміну від пані Радавської жодного разу нікому не нахамила, нікого не образила. оце - до честі. А що Зоя - красуня, то чого ж тут так заздрити. Можливо, Радавська й профі, але за її хамовитістю та надвисокою особистою самооцінкою, цього так і не вдалося помітити. бути суперовим журналістом і працювати в прес-службі - то різні речі.
светочці - конфеточці - мамосючці Показати IP 31 Грудня 2010 20:32
Молодість - не порок. Якщо дитинство дитинипройшло не в інтернаті - а в благополучній, повноцінній ,християнській, зажиточній сім'ї. А якщо в інтернаті - в стилі совєтського виховапння, без мами і бюатька,то наслідки виховання - вина не молодості - а батьків - повій.
Даруйте, авторе цього коментаря, але ніяк не можу дотямити кількох речей. Мо, ви розясните? 1) До чого тут Мамосючка? Чи то у вас синонім до слова "Молодість"? Цікавий підхід, скажу вам. Чи, можливо, ви мене так розсекретили? Ой, мушу вас розчарувати. Тьотя Свєта Мамосюк і я - трохи різні люди ( і щодо професії, і щодо зовнішнього вигляду, і щодо віку, звісно). 2) Підкажіть, а до чого тут інтернат? Хто в ньому виховувався? Невже Мирося? Не може бути! 3) Ну, про повій ясно. А от із стилем совєтского виховання "нєувязочка". У Калахана, зважаючи на його вік, такого звагалі не може бути.
Дід Мороз Показати IP 1 Січня 2011 08:43
Шановні колеги! Вітаю вас з Новим роком! Нехай він разом зі здоровям, радістю і щастям принесе нову наснагу. А щодо Радавської, то не сваріться. Вона не варта стільки уваги, щоб отут про неї дискусувати. Така "профі" Зої Балюк навіть в підметки не годиться. Нехай Радавська йде до Куліш. Остання стала "профі" року і разом з "профі" Радавською вони піднімуть журналістський авторитет нашої Волині на небувалі висоти. Якщо за тиждень не повисмикують одна одній решту волосся. І не лише на голові. Ще можна до цього бомонду приєднати "профі" Савчака. З новим Роком вас! Ви всі красиві і розумні і усе в вас буде гаразд! А конфеточка - молодець за свою позицію. 12 балів їй з 12-ти!
Дякую, дідусю. Я ЗНАЛА, що ти існуєш. Знала!!!!!!!!!!
Старший помічник Діда Мороза Показати IP 1 Січня 2011 10:21
Свєточка більше ніж конхфеточка. Вона -ізюминка, черешенька, суничка. З Новим Роком, Свєточка!
Ой, Старший помічнику Діда Мороза, я аж зашарілася від ваших... епітетів. Та ви того - шалун.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus