USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Іду в мери «без шлейфу компромату і скандалів», - Микола Дідух

17 Жовтня 2010 12:04
Кандидат на посаду луцького міського голови Микола Дідух пропонує лучанам обрати альтернативний варіант політичної сили та запевняє, що знає, як втілити європейські стандарти життя в Луцьку.
Про це він розповів під час прес-конференції 15 жовтня.

Микола Дідух висунутий на посаду мера Луцька від партії «Християнсько-демократичний союз», до якої належить з 2002 року.

«Я перечитав масу програм, і вважаю, що вибір який я зробив, ввійшовши в ХДС, заслуговує на майбутнє. Це партія, яка своєю історією створила Європейський Союз і зараз починає розвиток в Україні», - коментує Дідух.

Проте кандидат зазначає, що органи місцевого самоврядування не повинні бути заполітизованими і готовий підтримати будь-яку ініціативу представників інших політичних сил, якщо вона працює на громаду Луцька.
Дідух розповідає, що виріс у Луцьку, закінчив тут сьому школу, навчався в професійно-технічному училищі №9, після працював на автомобільному заводі – тому якнайкраще знає життя лучан з різних сторін.
Нині він топ-менеджер у прибутковій компанії «Ексон-Мобіл», яка займається нафтовим бізнесом. Каже, що за час його роботи в цьому бізнесі компанія в декілька разів збільшила свої прибутки і досвід господарської діяльності він здатен використати на благо лучан. Також Дідух викладає у Київському університеті імені Тараса Шевченка.

Проте, кандидат запевняє, що живе доволі скромно в однокімнатній «хрущовці» Луцька і вважає, що спочатку необхідно забезпечити європейським рівнем життя громадян, а потім дбати про забезпечення власних потреб.

Адже за словами Дідуха, «чиновник – це слуга народу. Ми йдемо на зарплату до громади і відповідаємо за те, що гроші, які платить громада в бюджет міста будуть розподілені чесно з максимальною ефективність для громади».

Микола Дідух каже, що прагне, аби кожен мешканець Луцька почувався в цьому захищено і запевняє, що знає. як це зробити. Кандидат каже, на посаді мера в першу чергу подбає про обґрунтовані тарифи на житлово-комунальні послуги, максимальне спрощення дозвільних процедур та зменшення перевірок для підприємців, викорінення хабарництва в освіти, збільшення дитячих садочків, усунення черг в медичних закладах, якісні дороги та прибирання сміття не лише в центрі, а й на околицях.

Особлива увага на думку Дідуха має приділятися туристичній галузі, зокрема, в контексті проведення футбольного чемпіонату Євро-2012. Також має бути посилена увага духовному розвитку - наприклад через введення уроків християнської етики в школах та садочках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
педагог Показати IP 17 Жовтня 2010 12:46
Шановний кандидате, перш чим поливати освіту брудом, потрібно поцікавитись які предмети та в яких класах читаються. Предмет Основи християнської етики та моралі в школах міста викладається приблизно біля трьох років, а вчителі міста навіть є переможцями конкуру "Учитель року - 2010" у даній номінації. А взагалі корумповані освітяни є лідерами но освітньому просторі України лише за минулий рік 1 переможець та 4 лауреати даного конкурсу серед освітян країни, я вже не говорю про успіхи учнів, доречі яких теж навчають бездарні хабарники вчителі ( за вишими словами). І взагалі яке моральне право має балатуватися людина у мери міста, якщо поливає брудом людей на підримку яких вона має розраховувати. Є підозра, що після вашого приходу потрібно звільнити абсолютно всіх освітян, медиків, міліціянтів та держчиновників, то скім же ж будете працювати. Яке житло у Вас в Києві, та звіщдки кошти на передвиборчу кампанію, невже нажиті чесним трудом т а копіткою працею????????????
Олена Показати IP 17 Жовтня 2010 14:22
Шановний Пане Миколо! Педагог тобі пише маразм, вони усі - маразматики. Знаєш, як впізнати вчителя? Дуже просто: вони всі всіх повчають - від малят до похилого віку і дуже багатослівні. Це хвороба всіх "повчальників", так що не звертай уваги. Я знаю, що ти дуже розумний і вихований хлопець.
адекватні лучани Показати IP 17 Жовтня 2010 14:48
Дідух,йди стань в темний куток навішай на себе яблук і новорічних іграшок і не рипайся!!!хай твоя сім"я водить кругом тебе хороводи на Різдво!
VSC Показати IP 17 Жовтня 2010 15:24
И этот человек собирается в меры? Такой успешный менагер, в такой всемирно известной компании, так круто развернул бизнес, а зарплаты хватает только на однокомнатную хрущебу? Зачем нам такой? Эффективным менеджерам платят нормальные деньги, и они живут в нормальных домах. Значит этот совсем не такой эффективный, как пытается нам впарить.
Helge Показати IP 17 Жовтня 2010 21:42
Похож на штунду, как и его коллеги-мракобесы из ХДС. Нужно быть конченым идиотом, чтобы в православной стране выбирать в меры паразитов, раскольников и мракобесов...
Виборець до Helge Показати IP 18 Жовтня 2010 12:34
А з чого таке спостереження що він схожий на штунду? На скільки мені відомо, Микола є щирим православним, в кращому розумінні цього слова.
Ольга Показати IP 18 Жовтня 2010 12:30
Слыш бедняк.Может хватит нас за дураков мать. В университети даешь уроки, в такой престижной компании работаеш, а в хрущовке живеш, а Бога ти не боишся так нагло врать.Боже мой та ты точно какой то штундяка вы там все бедненький,еще таких там не хватало чем то гп Черновецкого косиш того на своей волне чокнутого
Міля Показати IP 18 Жовтня 2010 12:43
Я підтримую Миколу. Хороший пацан.
Молекула Показати IP 18 Жовтня 2010 15:16
До: адекватні лучани, VSC , Helge, Ольга Ви думаєте що написавши поганий коментарій ВИ щось зміните? Були б Ви Християнами і віирили б в Бога, ВИ такого б не писали! переосмисліть свою думку....Сумніваюсь що такі люди як Ви змінять щось у політичному просторі Луцька
OrestN Показати IP 19 Жовтня 2010 00:14
Не варто Бога вмішувати у брудну політику. Німецька ХДС нічого спільного з німецькими християнами не має. Це центриська, ліберальна партія крупного капіталу, тільки одна назва. Українським християнам нема чого робити в політиці, тут треба нацональну ідею підтримувати -- це на часі!
tudon Показати IP 21 Жовтня 2010 16:00
Краще проголосуйте за Романька чи Бондара в вони успішні бізнесмени...кожен був у владі....і "дуже" багато зробили....( цікаво в когось побільшоло доходів чи піднявся рівень життя як вони завжди оіцяють) тут говориться про реальні потреби і вчителя які просять на "ремонт" школи і медики які на " добровільні внески"... краще платити і мовчати....вперед!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus