USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Євромайдани» продовжать боротьбу, – луцькі депутати

29 Листопада 2013 14:14
Група депутатів назвала події, які відбулися у Вільнюсі – ганебними. Непідписання угоди про асоціацію з Євросоюзом у Вільнюсі викликало хвилю обурення серед обранців громади Луцька. Відповідну заяву від групи депутатів зачитав депутат Сергій Григоренко під час сесії міської ради сьогодні, 29 листопада.

«Ми вважаємо цю подію зрадою національних інтересів. Заради збереження влади і власних капіталів влада пішла всупереч волі десятків тисяч громадян. Євромайдани продовжать боротьбу. Адже українці хочуть жити за європейськими стандартами життя. Ми європейці за своєю історією», - йдеться у заяві.

Депутати закликали бути небайдужими і підтримати євромайдан чи у Луцьку, чи в столиці. Проте, плану подальших дій та заходів депутат поки не озвучив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Підказка Показати IP 29 Листопада 2013 14:26
Григоренко і майдан - що спільного?
Луцьк Показати IP 29 Листопада 2013 14:38
З ким той клоун Григоренко буде боротись, І взагалі - чого воно варте?
бухгалтер Показати IP 29 Листопада 2013 16:22
да цей григоренко сам злодій, він і його дружина майже у всіх комунальних підприємствах числяться замами і одержують зарплату, а на роботу не ходять. Зато в день зарплати на підприємствах завжди перші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus