USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кабельне телебачення «Аверса» купили?

28 Січня 2011 17:36
Антимонопольний комітет України надав право львівській компанії ТОВ «Одеко», яка має чеські інвестиції, придбати 100 відсотків статутного капіталу підприємства «Завжди добрий продакшн», що надає послуги кабельного телебачення в Луцьку.

За повідомленням журналу Mediasat, ТОВ «ОДЕК», підконтрольне чеському інвестфонду PPF Investments.

В адміністрації компанії ТОВ «Одек» повідомили, що керівництво коментарів щодо ймовірної покупки дати не може через зайнятість.

Додзвонитися до директора ПП «Завжди добрий продакшн» Олега Олеговича Величка не вдалося.

За номером оператора кабельного телебачення «Завжди добрий продакшн» 15-62, «ВН» повідомили, що з керівництвом підприємства можна зв’язатися за номером телефону, який, як дізналися «ВН» є номером приймальної президента ВАТ «Корпорація «Аверс» Олега Володимировича Величка. Той, до слова, є батьком директора ПП «Завжди добрий продакшн».
Тож за цим номером повідомили, що фактично компанія «Завжди добрий продакшн» знаходиться в Луцьку – та її керівництва нині немає. У приймальні не змогли надати телефон київського офісу ПП «Завжди добрий продакшн». Повідомити контакти керівництва пообіцяли у понеділок, 31 січня.

Коли ж «ВН» спробували розпитати по телефону про подробиці та можливі наслідки угоди у Величка-старшого, той відповів: «А я тут при чому?» та перервав зв’язок.

Тож наразі питання про можливі наслідки купівлі крупного оператора кабельного телебачення Луцька для його абонентів лишається нез’ясованим. «ВН» готові розмістити коментарі і роз’яснення з приводу цього питання усіх учасників можливої угоди.

Довідково:

Загалом чеський інвестфонд PPF Investments з кінця 2007 року придбав в Україні більше 20 невеликих телекомунікаційних компаній, більшість з яких надають населенню послуги кабельного ТБ.
Про суму інвестицій чехи не повідомляють, однак експерти ринку, судячи з кількості і розмірам придбаних компаній, сходяться на думці, що PPF Investments вклав в українські активи не менше 50 мільйонів доларів, говорить «Телескоп».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонiм!!!!!!! Показати IP 29 Січня 2011 02:11
Вони доки не розберуться у себе в колективi, нiчого не вирiшать! Там "кiровнiцу" ту треба гнати!!!!!
ТВ Показати IP 29 Січня 2011 10:27
А причому тут колектив? Мова йде про кабельні мережі, а не про телекомпанію Аверс! А у них там, як завжди, мутно! :) Але всерівно нехай продають, може пакет каналів зміниться на краще! Те що зараз нам пропонують - це гам...о! Такого набору каналів немає ні в одній області. Нам туфту продають! А вони монополісти - Величко кран перекрив (хабарами) щоб не було конкуренції.Це дуже ласий шматочок! :)
АМП Показати IP 29 Січня 2011 12:49
Якщо вони і на далі будуть так керувати, то скоро будуть без клієнтів і банкротами. Супутникове телебачення дешевшає і набагато якісніше по картинці і пакет програм кращий.
VSC Показати IP 29 Січня 2011 13:24
Качество трансляций Аверса просто ужасное. На все претензии ответ один - у вас кабель плохой. Получается, что кабель плохой у 100% абонентов.
ВТ Показати IP 29 Січня 2011 14:59
А Величко себе уже нагреб, детей обеспечил, загородный "будиночок" отстроил - можно и продавать! :)
Оглядач Показати IP 30 Січня 2011 19:33
Якість кабельного гаmmmно, канали гаmmmно, керівництво також. Хай чехи купують, як тоді Величко запляше, цікаво... Зараз ще якийсь типу вплив в місті має, але ж без цього всього свого "корпоративного добра" думаю йому добре аукнеться за попередні "заслуги" перед багатьма його "друзями", та і не лише йому... Так що не факт, що насмілиться на самогубство. Бо все, що там робиться рано чи пізно "вспливе".
Alchak Показати IP 30 Січня 2011 22:42
Панове, що Ві там юродствуєте (важко передати одєську інтонацію), а оно такі Да, Вєлічко "заслужьоний" журналюдь оф Юкрєїн-єто я про старшого, молодшого поперли з 1+1 за крадійство. "Два сапоги-один лапоть, один хрен, який, як відомт-редьки не солодший. Не забувайте про Сінькевича- той ще овочь, і суперстерва Московська- ще та прошманьдьовка. А ассортимент каналів в мережі- виконання вказівок долбодятла Ющака-свинорилого пєдєраста, який любить неньку україну у неприродній спосіб.
Телезритель Показати IP 30 Січня 2011 23:09
+ К предыдущему посту. Кто знает про эту шарашкину контору, тот поймет. Величко - обычный кидала, но не в хорошем смысле, а вор и лжец, каких еще поискать надо. Контору свою обманом захватил несколько лет назад, насколько помню. Бегала "киевская" супер-абалденная журналюка Московка с транспарантами, мол даешь Величка. В итоге, канал фуфловый, деньги сотрудникам платят копеешные (в основном в конвертах, конечно), словом - бардак полнейший. А что делает там вышеупомянутая журналюка непонятно: то ли дань собирает за невыпуск компромата на кого-либо, то ли рекламой за бабло всяких дядек мутных, ну и как всегда, распитием коньяков, нюханьем непонятно чего и т.д.? Вывод один - внимания вашего это не стоит. Все там останется по-старому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus