USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Хакери знищили комп'ютерні дані волинської волонтерки

26 Червня 2015 21:25
Всі файли на комп’ютері волинської волонтерки групи «ВолиньSOS» Тетяни Должко знищили хакери. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Так, стерлися зокрема і документи, які стосувалися діяльності групи.

«Пережила втрату всіх контактів на телефоні… Але це вже повний капець… Зникли всі файли з комп'ютера, які стосувались групи Волинь SOS. Я у відчаї. Навіть лого не лишилось, – написала активістка. І поцікавилася: коли нарешті скінчиться ця інформаційно-кібернетична війна?».


Ааааа!Пережила втрату всіх контактів на телефоні...Але це вже повний капець... Зникли всі файли з компа, які стосувал...

Posted by Тетяна Должко on 25 червня 2015 р.


Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що російські хакери зламали веб-сторінку волинського видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Думка Показати IP 26 Червня 2015 22:03
Меньше треба бухати... Це_ка хоч залишилася?
Fd Показати IP 26 Червня 2015 22:09
Людониньки все що ви збирал ми передали але прозвітуватись незможемо бо ВСЕ ПРОПАЛО :))))...
hdd до Fd Показати IP 27 Червня 2015 11:18
Всьо пропало! Всьо шо нажито нєпосільним трудом! Антівірус, фаєрвол? Нє, нєслишалі...
АААААА до hdd Показати IP 27 Червня 2015 13:14
Коли руці криві то й то не поможе... facepalm
Анонім Показати IP 26 Червня 2015 22:59
Только полный долдон держит электронную информацию на одном носителе. Это первое. А второе заключается в следующем вопросе: "Что выиграли хакеры, уничтожив обсуждаемую здесь информацию?" Поэтому и возникает естественный вопрос: "А был ли ребеночек?"
Гы до Анонім Показати IP 26 Червня 2015 23:32
Дятел ты анонизм в голове вата розбухшая от постоянного притока говна, ни логики ни фантазии. Как говорят в Одессе - таки ПОЦ...
Анонім до Гы Показати IP 27 Червня 2015 00:00
Ну твой умственный уровень сродни твоему нику. Или ты никогда не сталкивался с ситуацией, когда летит HDD? В этом случае ВСЯ инфа, хранящаяся на нем - коту под хвост. Нужно ли объяснять методы страховки от подобных ситуаций? А тем более в ситуации, когда на машине хранится рабочая информация.
Василь Показати IP 26 Червня 2015 23:45
Чому ви щурі боягузливі тут, під вигаданими псевдонімами комендарі пишите? Якщо є притензія, будь ласка, на сторінку фейсу до волонтерки, конкретно та з питанями. Немає хоробрості в лоб сказати, чи тільки із "кущів" анонімно, а якщо що - то зразу задню і не спалився. фе!!! якась гідність чи самоповага є?? чи все життя буде жим жим??
Анонім до Василь Показати IP 27 Червня 2015 00:04
А чего ты психуешь? Получается или тронули твою священную корову или ты и сам в доле от прибыли, полученной в результате этой "хакерской" атаки.
Василь до Анонім Показати IP 27 Червня 2015 00:29
Пояснювати що я ліва людина, і не знайомий із волнтеркою немає смислу тай не повіре ніхто на слово. Я не можу підтвердити як і заперечити інформацію про вилалення даних на компютері, так і привласнення чи не привласнення будь яких коштів. Але перед очами в мене ситуація наступна: є дівчина, а ти її ображаєш сидячи в кущах сховавши лице. Можливо з своїми припущеннями ти і правий, моливо і ні. Смисл поста: є притензії, будь лакска, прямо в лоб людині, а не боягузливо писати анонімні коментарі.
Анонім до Василь Показати IP 27 Червня 2015 01:04
Лично ты с финансовыми делами сталкивался? Так вот, любой не дебильный финансист держит ВСЕ финансовые документы на бумажном носителе. А она вела финансовые дела и НЕ ИМЕЕТ исходных финансовых. документов. Вопрос на засыпку: "Куда она их дела?" А теперь полистай архивы этого же сайта и подсчитай, сколько в среднем здесь проскакивает сообщений о псевдоволонтерах.
Анонім Показати IP 27 Червня 2015 00:35
Всім відома ситуація - секретарка шефу під кінець дня - я вже майже все набрала, але тут появився вірус і все стер. Це означає, що вона цілий день нічого не робила. А тут невідомі хакери-віруси приховали інформацію. Стерті файли відновлюються, не забувайте. А от неіснуючі....
Анонім до Анонім Показати IP 27 Червня 2015 01:09
Стертые файлы не восстанавливаются, в отличие от удаленных. Просто обычное удаление файла - это замена первой буквы его имени в каталоге специальным символом, а при полном удалении в добавок к коррекции каталога место, занимаемое удаляемым файлом, прописывается нулями.
Анонім до Анонім Показати IP 27 Червня 2015 07:21
п*здьож! все відновлюється...
Анонім до Анонім Показати IP 27 Червня 2015 09:39
Дурик же ты (без обид). Как можно восстановить то, его нет физически?
55 до Анонім Показати IP 27 Червня 2015 09:58
Чого нема "физически"? Може, хакери дистанційно розплавляли жорсткий диск, як Термінатора? Чи може розмагнічували його? Чи "хоча б" трощили? 99% видалених даних можна відновити навіть після форматування носія. Прості програмки - GetDataBack, Restorer, Power Data Recovery прекрасно з цим справляються. Ну, часом назви файлів не відновляться, часом форматування поїде, інколи великий файл розібється на кілька інших, але майже все можна витягнути! Проблемніше тільки, коли натомість вже записувалось щось більшого об'єму, але тут, схоже, не той варіант...
Анонім до 55 Показати IP 27 Червня 2015 11:16
Тебе же русским языком говорится, что при полном удалении файла выполняется не только отметка об его удалении в каталоге, но и место, занимаемое файлом, переписывается нулями. Иными словами, например, если у тебя имеется файл, созданный в Word, ты его открыл, затер весь текст пробелами и сохранил. Так вот у тебя этот файл сохранился?
Анонім до 55 Показати IP 27 Червня 2015 13:51
По поводу - можно восстановить. Выполни оптимизацию диска - и ни одна утилита ничего не восстановит. Тот же самый эффект получается и при полном форматировании диска. Ведь при этом выполняется запись контрольных данных на каждый сектор диска. А ты имеешь в ввиду - быстрое форматирование, т.е. операцию, при которой только затирается корневая запись каталога диска.
55 до Анонім Показати IP 27 Червня 2015 22:54
"Тебе же русским языком говорится" - сильний аргумент:). Погугли "остаточная информация", знайдеш багато цікавого. Я не стверджую, що інформацію не можна знищити повністю. Але тут говорять про конкретний випадок, який не дуже схожий на тривалу роботу з вінтом наприклад wiperа. На практиці ж в абсолютній більшості випадків стерті/видалені файли нормально собі відновлюються
Анонім Показати IP 27 Червня 2015 02:01
і хтось ще вірить у ці казочки про злих хакерів?
Розумний Показати IP 27 Червня 2015 13:10
Панянка мусить погодитись на проходження детектора брехні. Чому вона про це анітелень?
Оленка Показати IP 27 Червня 2015 19:10
Всі фінансові звіти Тетяни Должко є в групі ВолиньСОС у фейсбуці. Мені шкода вас, ви сидите, палець об палець не вдарили і маєте в собі стільки жовчі, що самі від неї задихаєтесь. Як можна людину, яку ви навіть не знаєте, звинувачувати у будь-чому. Є підозри на те, що Тетяна привласнила кошти людей - ідіть в міліцію і пишіть заяву за фактом шахрайства. Але ж не один з вас не піде - бо то треба дупу від компа відірвати. А це вже робота. Пальцями по клаві стукати, звинувачуючи безпідставно - куди простіше. РS я навіть знаю, якими будуть наступні пости) Відповідаю зразу: "я не в долі", "жодного стосунку до ВОЛИНЬСОС не маю".
до Оленки до Оленка Показати IP 28 Червня 2015 13:59
Ага канешно є всі звіти. Чогось завжди, як хтось вискаже невдоволення чи заперечення, то одразу кажуть, шо ви ніфіга не робите, сидите на дивані. У тої Тані параноя якась, хотіли б їй нашкодити, то діяли б солідніше, а то. Хай їй той пацан, з яким вона ходить постійно шось зробить з компютером, чи руки з одного місця ростуть. Стільки людей безпідставно не скажуть. Подумайте самі Олено. Ви ж точно розумна та свідома жінка.
Блондинка грудаста Показати IP 27 Червня 2015 20:24
Які до біса хакєри, по порносайтам лазила та спіймала віруса, який понищив файли а то й навіть впіймала новомодного віруса-шифратора. Як тут вже казали, в людей з прямими руками нічого нікуди не пропадає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus