USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кічкарівські ставки у Луцьку обіцяють почистити. ФОТО

2 Червня 2011 18:02
Влада Луцька розбереться зі ставками, що у районі Кичкарівки, які вже десяток років як занедбані.

Про це йшлося 2 червня під час засідання міськвиконкому Луцької міської ради.

За словами члена міськвиконкому Євгена Мельника, у ставках та поблизу них справжня зона екологічного лиха.

«Я неодноразово там прогулювався і бачив, як люди викидають поблизу ставків сміття, а влітку там купаються діти», - розповів Мельник.

Водночас Євген Мельник поцікавився, кому належать кічкарівські ставки, адже там вже десятки років існують стихійні сміттєзвалища.

Виявилося, що відповідальний за долю ставків – приватний підприємець Микола Крачковський. У всіх «нещастях» кічкарівських ставків він звинувачує міську раду попереднього скликання, яка, за його словами, не виявляла особливого інтересу до цих водойм.

«При попередній владі була домовленість про ставки. Був проект, бізнес-план. Тому ми взяли ставки, але потім змінилася влада, якій вони стали нецікавими» - розповів Крачковський.

Він вважає, що сьогодні «сталося чудо» на Волині, адже до цього запитання представники влади проявили цікавість. Також підприємець погодився з тим, що ставки перебувають у занедбаному стані, але зауважив, що за свої кошти там робити нічого не готовий.

«Ми можемо дати і рибу, щоб зарибнити ставки. Проте туди потрібно вкласти багато коштів. Там роботи як мінімум на два-три роки. Я люблю це місто, але за свої кошти не готовий чистити ставки», - констатував Крачковський.

В свою чергу Євген Мельник висловив пропозицію віднайти поблизу того місця земельні ділянки, які потім можна продати з аукціону. Отриманні гроші, вважає Мельник, потрібно витратити на упорядкування ставків.

Зрештою, міськвиконком вирішив створити спеціальну комісію з вивчення цього питання. Саме вона має дати пропозиції, що ж все-таки робити із занедбаними ставками.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 2 Червня 2011 18:10
до автора чого -ти брешеш як собака! якби не був на нараді і не чув то можливо і повірив, і ні слова про наших "шановних лучан" ,які проживають по берегах ставів не люди, а б...ло
GRISHA Показати IP 4 Червня 2011 04:30
40 ЛЕТ ТОМУ БЫЛО ЧУДЕСТНОЕ МЕСТО. ЖАЛЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus