USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук насварив Романюка, а Романюк - Верзуна

16 Листопада 2010 12:02
В перший же робочий день новообраному меру Луцька довелось «червоніти» перед головою облдержадміністрації – губернатор, зі слів Миколи Романюка, «вилаяв» його через незадовільну роботу трьох структурних підрозділів мерії.

Про це очільник Луцька Микола Романюк розповів 16 листопада під час щотижневої оперативної наради.

Голову Волинської ОДА Бориса Клімчука, повідомив мер, не влаштовують темпи роботи із впровадженням експерименту з електроенергією для пільговиків.

Зауваження губернатора стосується посадовців мерії: директора департаменту соціальної політики Петра Верзуна, начальників управління охорони здоров’я Федора Кошеля та управління освіти Анжели Масиник.

Однак від Романюка найбільше «дісталось» Верзуну, мовляв, на відміну від нього, Кошель і Масиник були присутні на нараді в голови ОДА, і їм повторювати не потрібно.

Романюк зокрема дорікнув Верзуну, що лише 3% луцьких пільговиків ознайомились із ходом експерименту і вже оформили відповідні папери, а більшість лучан, які потребують такої адресної допомоги, не в курсі справ. В той же час інші міста обласного значення мають значно кращі показники.

Директор департаменту соцполітики Петро Верзун пояснив, що в обласному центрі дуже багато пільговиків – аж 21 тисяча людей, а громадські організації ще до початку дії експерименту дали йому відсіч. Разом з тим Верзун озвучив динаміку прийому заяв від пільговиків – 30-40 заяв, на його думку, це гарний показник.

Однак міський голова наполіг, щоб до 15 грудня Верзун виправив ситуацію, а вже на наступній «оперативці» похвалився значно кращою динамікою впровадження експерименту. Разом з тим Романюк зазначив, що у нього є думка оголосити директору департаменту соцполітики догану.

«Якщо ми не перейдемо до адресної допомоги по пільгах, то в цій мутній водичці і далі будуть ловити рибку», – сказав міський голова.

Посадовцям Масиник і Кошель мер теж спрямував своє обурення. Романюка хвилює, чому працівники поліклініки №1 відмовляються від вакцинації, а у правовому ліцеї та школі-інтернаті теж не можуть розібратись з імунізацією.

«Нєрішаємих вопросов нєт. Єсть сложниє і очєнь сложниє», – звернувся мер до підлеглих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
дідо Показати IP 16 Листопада 2010 12:05
Романюк-обраний людьми мер, а самодур-Клімчук є призначиний чиновник... У клімчука явно вже корона виросла...
Тереза Тобіш до дідо Показати IP 16 Листопада 2010 12:17
повна солідарність зі сказаним!
Автор Показати IP 16 Листопада 2010 12:26
А слабо постучать по столу? Климчук и Романюка научит стучать. Стукачок!!!
Kolega Показати IP 16 Листопада 2010 13:43
Verzun - jedyna liudyna jaka praciuje czesno . Za scho jomu dogany/ Ne majut za scho wczepytysia!!!
погляд Показати IP 16 Листопада 2010 16:05
можливо людям не потрібні такі експерименти, тому й не оформлюють "відповідні папери", а яка винна тут чиновників?
Кот-Бегемот Показати IP 16 Листопада 2010 16:07
Вот так...не успели примерить царские погоны как сразу всех на бочку с порохом,борьба с инакомыслием.Мне интересно как можно 21к населения проинформировать-местное телевидение никто не смотрит,большинство пенсионеров сидят по домам...Садится и звонить-так это посинеть можно и инсульт привет..В общем как говорилось во "Свадьба в Малиновке"-опять власть меняется
Свєта Показати IP 16 Листопада 2010 17:19
Нехай Клімчук не лізе, куди йому не треба. Він узяв всі функції на себе: від прокурора до судді. Почитай закони, бородатий, бо Бог усе бачить. Ти такий начальник, що сьогодні є , а завтра - нема. А Романюк мав його в дупі.
Губка Боб Показати IP 16 Листопада 2010 17:57
Петро Верзун - один з наймолодших керівників у міськраді. Проте, зробив, на мою думку, дуже багато цінного! Він дійсно працює, і працює в одному з найчисельніших та найпроблемніших департаментів. Ніхто з решти керівників не зіштовхується безпосередньо з людьми, у яких купа проблем. А Петро виконує свою роботу добре. Вважаю, що негарно з боку Миколи Ярославовича починати співпрацю з отаких от незрозумілих речей. Це, типу, показати треба, хто тут господар? Меру краще робити все можливе, щоб такі люди як Верзун, працювали у його команді.
Иннокентий Бэст Показати IP 16 Листопада 2010 18:00
Началос тупое выкуривание нормальных людей. Лучше бы всяких там Иванюков и Радавских послал куда-то на Сахалин в отпуск долгосрочный!
Симон Показати IP 16 Листопада 2010 18:02
Знайомий з Петром ще з часів його діяльності у громадських організаціях. Порядний і чесний чоловік. Допомагав багатьом неодноразово. Не знаю, чим він міг заслужити такий нагоняй. Мабуть, пішли звичайні політичні "розборки"...
))) до Симон Показати IP 17 Листопада 2010 14:30
якщо новий керівник є чимось людяноподібним, а не скотиною, він у таких випадках чесно каже (умовно): "Хлопче, тут має працювати моя людина, давай-но мирно розійдемось". Але ж в нас швидше зацькують доганами і публічним розмазуванням лайна. Навіть плюватись не хочеться вже (((
ООО Показати IP 16 Листопада 2010 18:07
http://www.volynnews.com/news/analytic/petro_verzun_ia_polivishav/ - почитайте інтерв'ю з Верзуном. Мудра і розумна людина, яка знає, що робить. Нема чого на нього бочку перти! Ще б всі так працювали!
Дана Показати IP 16 Листопада 2010 18:10
З такими принципами роботи догану дуже скоро висловлять Романюку!
Сторонній Показати IP 16 Листопада 2010 18:18
Помилку робить Романюк, що "лягає" під Клімчука! А Петро справді хороший менеджер і для департаменту за короткий термін зробив дуже багато!
бабуся Кульбаба Показати IP 16 Листопада 2010 20:09
Дивлюсь наші пани чиновники тим і займаються, що перекладають з хворої голови на здорову, а, можливо, пану Клімчуку чи пану Романюку самим потрібно докласти якихось зусиль, окрім того щоб розмахувати прапором і розказувати, що люди мало поінформовані та вибирати цапів відбувайлів.Чому вони вважають, що люди мало поінформовані,тільки тому, що мала кількість звернень? Так це ж чистої води бюрократія! Я бачу , що пан міський голова на початку своєї діяльності вибрав тактику пошуку винних, замість того, щоб командно вирішувати нагальні проблеми цього міста
Дерзун Показати IP 16 Листопада 2010 20:21
Просто на місце Верзуна найшли іншу кандидатуру.
Антиянек Показати IP 17 Листопада 2010 00:14
Романюк - піпікник
Остап Показати IP 17 Листопада 2010 02:15
цікава динаміка, обраний трішки біль ніж 30% прийнявших в голосуванні, а не виборців.Покірно слухається мажоритащика трішкі більше ніж 24% прийнявшиж в голосуванні а не виборців. Так хто панове все таки МІСЬКИЙ ГОЛОВА? Президент мабуть заставив М.Я. червоніти? Ото "красну девицу" обрали. А завтра Льоня "космос" поділиться досвідом - хто що курить?
просто Показати IP 17 Листопада 2010 15:43
остапе-але то найбільший відсоток з усіх кандидатів. Один кандидат від бют -22 % мер діючий від бют 10% ну хіба то не ганьба-чого не обєдналися.Бо всі хтіли влади.А Романюк набрав найбільше-значить люди вважають його найкращим серед всіх них.
сергей Показати IP 18 Листопада 2010 21:47
Климчук придурок, он вообще не имеет право ругать за то, что кто-то не хочет вакцинироваться от гриппа, в законе это не прописано, а все с подачи нашего долботехника Азарова,т который не может связать и правильно произнести двух слов по украински. ПОЗОР!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus