USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кривицький майже зізнався, що йтиме в мери

5 Липня 2010 09:47
Антон Кривицький сказав, що хоч рік тому і заявляв про небажання балотуватися на пост міського голови Луцька, проте зараз передумав, бо не має сил дивитися, «як місто сповзає бо-за куди».

Таку інформацію з посиланням на газету «Вільна думка» оприлюднив 5 липня. ВІП.

В останньому номері газети «Вільна думка» на першій шпальті з'явився матеріал із заголовком «Антон Кривицький йде на вибори!». У ньому йдеться:

«– Пане Кривицький! Ви два терміни підряд були головою міської ради. За той час Луцьк став містом, яким можна було гордитися. Вам не пече, не болить те, що зараз коїться з Луцьком?

– І пече, і болить.

– Вибори ви не програли. І не так голосували за Шибу, як проти Вас. А коли ви пішли, багато хто сказав: «Ні, Кривицький таки хазяїн, господар». Ще рік тому ви не хотіли вертатися в місто. А зараз як – не передумали?

– Передумав. Не маю сили дивитися, як місто повільно, але впевнено сповзає бозна-куди.
– Дякую за розмову», – йдеться в матеріалі, підписаному ініціалами «МП».

Нагадаємо, що припущення, ніби-то Антон Кривицький може претендувати на пост луцького міського голови в якості висуванця від Партії регіонів. 14 червня поширити експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.

Окрім того, як нагадує ВІП, свого часу й очільник Партії регіонів на Волині, перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко не заперечував, що в планах екс-мера є бажання знову балотуватися на посаду мера Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
VSC Показати IP 5 Липня 2010 09:54
Антон Федорович, вы что мало накрали? Или вы за время сидения в кресле меры выполнили все предвыборные обещания и хотите взять повышенные обязательства? Наверняка, опять достанете свою старую программку, отряхнете с неё пыль, соберете свою шайку воров и попрете на выборы. Антон Федорович, не забывайте, что вор доложен сидеть в тюрьме, но не в кресле мера. Взяточника, вора и казнокрада Антона - на нары.
KAZNA Показати IP 5 Липня 2010 10:19
А от Шиба - це "дійсно" мер??? Вже краще Кривицький ніж те і ті, що зробили з Луцьком за цю каденцію!!!
VSC до KAZNA Показати IP 5 Липня 2010 11:01
И никто не может конкретно назвать личный, повторяю личный, вклад Кривицкого в "розбудову" города. Вот накрасть он накрал, и взяток наргреб, это все знают.
не лучанин Показати IP 5 Липня 2010 11:09
А що страшного з Луцьком зробили? Приклади, будь-ласка.
вого КРОК Показати IP 5 Липня 2010 14:46
ИМХО: Панове будьмо реалістами - кристально чесних мерів не існує по визначенню.В тій чи іншій мірі були,є й будуть прояви корупції й зловживання владою зі сторони градоначальників.Інше питання як подібні діянія впливають на стан речей в місті.Якщо й вовки ситі й вівці цілі (а саме так я оцінюю ситуацію за часів Кривицького)тоді ситуацію можна оцінювати як умовно задовільну.Так була маса запитань,коментарів й нарікань в адресу попереднього мера але тим не менше місто якось розвивалось й ,що важливо,Кривицький тримав дане слово. А ось коли місце вовків в владі займають земноводні й починають руйнувати й розтягувати все до чого зможуть дотягнутися це проблема суттевіша. Додамо до цього повну безпринципність й мегапрофанацію теперішнього менеджменту міста й отримаєм не тільки загрозу дефолту м.Луцьк як субєкта господарювання а й можливісь повернутись усією громадою в 90ті роки.Без води ,газу,світла й тд. Так що хай краще неоднозначний Кривицький ніж єдиновекторний Шиба.
VSC до вого КРОК Показати IP 5 Липня 2010 15:02
Ну почему всегда идет сравнения с Шибой. Значит этот вор-неудачник, а тот вор-профессионал? Других уже нет? Новые лица не будут участвовать в выборах? Я против Антона, зачем нам этот престарелый взяточник. На нары его, там его место.
вого КРОК до VSC Показати IP 5 Липня 2010 15:18
ok! Альтернативу плз озвучте,хто?Хто НЕ братиме,хто НЕ зловживатиме,хто НЕ пошле нас усіх після виборів? ХТО?
VSC до вого КРОК Показати IP 5 Липня 2010 16:03
Такие не идут в меры. Увы. НО не стоит сужать круг претендентов на кресло главного городского вора. Дайт шанс и другим поворовать. А, к Антону у меня личная неприязнь, не мог смотреть на его рожу по телеку, когда он грозно всех распекал, и при этом прекрасно решал свои шкурные дела.
правдолюб Показати IP 5 Липня 2010 15:24
в 65ть сто відсотково і болить і пече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛітРедактор Показати IP 5 Липня 2010 20:01
Панове, згадайте,як більшість з нас у 2006 році голосували за Шибу, аби не за Кривицького))) То може хоч Антон Федорович, замучений крихітками совісті, що таки, віримо, лишилася у ньому, доведе до пуття свої "довгобуди".. Хоча б міст між двома вокзалами... А то вже один прокатався з "полюбовницею", відмазався від тюрми,зробив місто "гаВнішим"... Даєш КРИВИЦЬКОГО!!! І хай тільки спробує не добудувати!!)))))))
goodok до ЛітРедактор Показати IP 6 Липня 2010 10:50
не вірю, шо за Шибу голосували, аби не за Кривицького... я відразу за Шибу не голосував, бо знав багато інформації про його нездалу діяльність "в районах", для мене вже тоді він був "полішуком, що рветься до влади" (не в образу нормальним жителям поліської зони)
так Показати IP 6 Липня 2010 10:38
Кривий вже стільки накрав і пароблював, що місце йому не у мерському кріслі, а в місцях зовсім інших. Таких "господарів" треба мілою гнати чим далі, тим краще. А люди, які хочуть і будть працювати є.
))) Показати IP 6 Липня 2010 13:00
таварищи! ВИП ссылается на "Вільну дурку"/"Божевільну думку". При всем моем уважении к М.П. это не тот источник, который стоит принимать всерьез. АФК действительно (по тем же галимым слухам) ищет работу, но не факт, что будет баллотироваться. Так чё хватит лить из пустого в порожнее.
goodok Показати IP 6 Липня 2010 15:32
При чому тут посилання на якусь там інформацію??? Кривицький буде брати участь у виборах як кандидат на крісло мера. Інакше як на виборній посаді він працювати не може по закону, йому ж 65!! Чи може він в підприємці подасться? Або ж у менеджери якоїсь фірми? Чи євроремонти робити? Звичайно ні, бо статус його ні в яке інше крісло крім посадового, не влізе! А для пенсійної відсидки він навряд ще готовий морально. Інше питання, як люди голосуватимуть? От поставте поряд Богдана Павловича і Антона Федоровича... Кожен двадцятий лучанин лише скаже позитивно про першого. А про другого - кожен десятий як мінімум. Це не багато, але... За Бондаря, Козюру, Чижика, Арента і інших клоунів навряд чи кожен тридцятий скаже гарне слово. Тому для Кривицького я прогнозую непогані шанси, якщо брати до уваги відносні рейтинги кандидатів. Якщо ж говорити про абсолютний рейтинг, то на нього не заслуговує жоден з тих, хто вже подав голос сьогодні. І нехай цей коментар критикують всі коментатори (а це 60% прихильники тих же Бонадро-Чижиків), але це об'єктивна правда! НАЖАЛЬ...
СаньОК Показати IP 6 Липня 2010 18:57
Дайош Кривицького!
ыГор Показати IP 6 Липня 2010 21:46
Варiанти... Романюк Бондар Токарський Чернецький Голева-Катеринчук Більше нікого не знаяю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus