USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Куди лучанам подіти новорічні ялинки

11 Січня 2016 17:00
Викинуті новорічні ялинки, найімовірніше, відвозитимуть у зоопарк, - про це розповіли «Луцькспецкомунтрансі», - інформує Район.Луцьк.

Незабаром лучани почнуть масово виносити з домівок головну новорічну та різдвяну прикрасу. Куди містяни можуть викинути ялинки і що потім із ними робитимуть, розповів диспечер «Луцькспецкомунтранс» Віктор Романчук.

Зокрема, він зауважив, що найкраще залишати ялинки біля сміттєвих контейнерів. Звідти їх забиратимуть машини підприємства. Найімовірніше, викинуті новорічні красуні відвозитимуть до зоопарку.

У «Луцькспецкомунтранс» також зазначили, що у будь-якому разі святкові дерева не пропадуть – застосування для них завжди знайдеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 11 Січня 2016 18:03
А коли будуть забирати пет-пляшки у районі ДПЗ, по всьому району переповнені контейнери. З того часу як їх поставили ще жодного разу не збирали пляшки:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus