USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Кварцяний зіграє у матчі з «Динамо». Гра - вже завтра

4 Вересня 2015 15:00
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний особисто вийде на поле як гравець під час товариського футбольного матчу між командами ветеранів київського «Динамо» та луцької «Волині». Гра відбудеться завтра 5 вересня о 16-й годині на луцькому стадіоні «Авангард» у рамках урочистого відкриття легкоатлетичного комплексу.

Про це інформує Таблоїд Волині.

Цей поєдинок збере справжнє сузір’я відомих футболістів. Уболівальники, які прийдуть на «Авангард» цього дня, зможуть насолодитися грою підкорювачів Кубка кубків 1975, 1986 рр., найкращих представників зіркового «Динамо» 1990-2000 рр..

Підтвердили участь в товариському матчі з боку «Динамо» Володимир Трошкін, Леонід Буряк, Олексій Михайличенко, Володимир Безсонов, Володимир Веремеєв, Анатолій Демяненко, Владислав Ващук, Віталій Косовський, Юрій Дмитрулін, Андрій Несмачний. Тренерами ветеранів «Динамо» будуть Андрій Біба та Володимир Мунтян.

Ветеранська «Волинь» буде представлена також гравцями різних «зіркових поколінь. На поле вийдуть Віталій Кварцяний, Сергій Чабан, Володимир Дикий, Володимир Антонюк, Володимир Мозолюк, Анатолій Поліщук, Володимир Гащин, Сергій Хвесик, Володимир Фігель, Іван Польний, Олег Федюков, Геннадій Шухман, Володимир Гапон, Андрій Петров та інші. Наставниками будуть легендарні гравці ще луцького «Торпедо» Володимир Байсарович, Адальберт Мікоян, Андрій Федецький.

До речі, з нагоди відкриття легкоатлетичного комплексу на оновленому стадіоні в Луцьку відбудеться концерт за участі відомих гуртів «Танок на Майдані Конго», «Піккардійська терція» та «Антитіла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зоя Показати IP 4 Вересня 2015 15:15
коментар було видалено
Старый болельщик Показати IP 4 Вересня 2015 17:57
Игру всех ФУТБОЛИСТОВ из двух клубов видел на футбольном поле,включая и Кварца (за "Прибор" ) Настоящий футбол в нашей стране закончился примерно в середине 90-х...
сттт Показати IP 5 Вересня 2015 17:07
понти а не футбол

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus