USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Левиця у луцькому зоопарку показала левенят. ФОТО

28 Липня 2013 09:36
Трьох левенят показала левиця у Луцькому зоопарку. Поки що їм вже 15 днів.
Про це повідомили працівники луцького звіринця у мережі Facebook сьогодні, 28-ого липня.

Так, у повідомленні йдеться: «У НАС ТРОЄ ЛЕВЕНЯТ)))
Сьогодні левиця Даша показала своїх малюків) Ми знали скільки їх, але тепер офіційно повідомляємо - левенят у нас троє))) Народжені 13-го липня, малята до сьогодні були лише у будиночку. І мама-левиця покидала своїх дитинчат на лічені хвилини. Тепер Дашуня визначила безпечну та комфортну територію для своїх малюків. На радість нашим відвідувачам)))»




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
звір'ята Показати IP 28 Липня 2013 10:46
так левиця мусила показати своїх левенят бо вони всі страшенно хотіли їсти і вирішили зіжерти тьотю яка прийшла їх фотографувати але їм кинули якогось падла і вони заспокоїлись окрім цього знущаючись над левицею погані дядьки змушують її курити цигарки про що свідчать неприродно жовті ікла і зуби мами левиці думаємо що їй вдасться вигодувати малечу може вони хоч колись дочекаються звільнення з зоопарківського рабства
543 Показати IP 28 Липня 2013 12:53
Бандитський "ЗАХІДІНКОМБАНК" банкрот!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus