USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан, які їхали до столиці, на виїзді з міста побили київські даішники

1 Грудня 2013 12:49
Автобус з луцькими активістами перепинили на виїзді з міста люди у формі правоохоронців. Подія сталася сьогодні, 1 грудня, близько 9 ранку, поблизу села Гаразджа Луцького району.

Дівчина, яка не захотіла назватися, повідомила на майдані, що активістів, які їхали на протести до столиці, побили, і вони в синцях повернулися додому.

«Подзвонила моя сестра і сказала: будьте акуратніші. ЇЇ чоловік виїхав о 8 годині автобусом на Київ, а о 9 годині вже був удома – весь у синцях», - розповідає дівчина.

З її слів, автобус зупинили правоохоронці, попросили людей вийти та побили гумовими кийками. До слова, як каже дівчина, кийки були зверху покриті гумою, а всередині – дерев’яні. Від серйозніших травм людей врятував зимовий одяг.

Цю інформацію підвердили координатори луцького Євромайдану. Зокрема, Володимир Бут-Гусаїм розповів, що у тому автобусі їхало чимало знайомих. Зараз починає надходити від них інформація.

«О 8 ранку з Луцька на Київ виїхав автобус, у якому було близько 20 людей. При виїзді з Луцька стояло декілька машин ДАІ з київськими номерами. Люди в формі правоохоронців зупинили автобус і наказали людям вийти. Потому побили їх кийками. Дехто з постраждалих у тяжкому стані, а дехто відбувся синцями. Постраждалі вже вдома»,- повідомив активіст Євромайдану.

До, слова, він не вірить, що до цієї події причетні волинські правоохоронці. Адже керівник волинських міліціонерів офіційно запевнив, що до протестувальників не будуть застосовувати силові методи.

У травмпункті міської лікарні повідомили, що поки що до них постраждалі не зверталися.

Чи дійсно такий конфлікт мав місце, волинські правоохоронці поки не підтвердили. У міськвідділі, райвідділі, державтоінспекції області поки немає інформації про інцидент. Про це розповіла у коментарі Волинським Новинам керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик.

ІА Волинські Новини перевіряють достовірність інформації. У разі появи нових фактів або спростування інциденту видання поінформує згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Тран Показати IP 1 Грудня 2013 12:54
ПРОВОКАТОРИ!!!!
123 Показати IP 1 Грудня 2013 12:56
Дівчина, яка не захотіла назватися, повідомила, що чоловік сестри бла-бла-бла...Кийки зверху покриті гумою, а всередині дерев"яні... Майдануті, це в вас голови всередині дерев"яні..
Z Показати IP 1 Грудня 2013 12:57
Демократія! А ти звернувся за допомогою до Обами? Це терор проти власного народу. Да здравствует Янукашенко.
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2013 13:26
Провокація! Де докази? Зараз всі з мобілками, відеорегістраторами... Де відзняте відео? В крайньому випадку можна було відзняти на мобілку, а потім її викинути і підібрати опісля зранку. Цього не зробили. Для чого це робиться?
Олександр Показати IP 1 Грудня 2013 15:23
От кому вигідна ця брехня??????
Svidok Показати IP 1 Грудня 2013 16:05
це не брехня, я є свідком цих подій. Мене теж сильно побили гумовими кийками, можливості засняти на відео не було бо відбулося все раптово і зовсім неочікувано. Спитали нас "вы куда собрались придурки" і почали бити. Простий народ для них просто бидло, скот..... Давайте разом дамо їм зрозуміти що це не так....
Provokator до Svidok Показати IP 1 Грудня 2013 18:39
Якщо ви можете розповісти детальніше про ці події, надішліть, будь ласка свої контакти на електронну пошту ІА "Волинські новини". Велике прохання до свідків інциденту: не мовчіть. Крім того, звертаємося до тих, хто, можливо, став випадковим свідком чи має матеріали з відеореєстратора: надсилайте на пошту або тисніть "Повідом новину".
111 до Svidok Показати IP 1 Грудня 2013 22:10
це біля Луцька? так можна ж туди поїхати машинами, виписати їм пілюль
свідку Показати IP 1 Грудня 2013 16:40
Міліціонери були не волинські - це кажу точно. Мождиво, заслані братками з столиці, але не волинські.
ЗА ОБ:ЄКРИВІНСТЬ Показати IP 1 Грудня 2013 22:29
Провокатори!!! За таке людей судити треба. Це неправдиве повідомлення про злочин!!!
РВК Показати IP 2 Грудня 2013 12:05
Від провокаторів, тобто проплачених ботів тут аж зашкалює. Люди, вірте авторитетним джерелам інформації, дайте журналістам робити їхню роботу, з часом все стане ясним.
Вадим Показати IP 2 Грудня 2013 13:38
Я особисто бачив у ніч на з 30 листопада на 1 грудня о першій годині ночі по вулиці Рівненській на великій швидкості пронеслись дві машини ДАІ на київських номерах
Марина Показати IP 2 Грудня 2013 15:59
Блін, дівчина, що не захотіла назватись? Да мене й не спитали як мене звати! Говорила з знайомими про те що зранку відбулось з швагром, бо приїхали друзі з інших міст Волині і теж збирались їхати на Київ. Підійшла дівчина і перепитала, що сталось. Розказала їй, як виявилось то була журналістка. Я оргам інформацію передала, маю серед них знайомих. Коли друзі їхали в Луцьк теж бачили на повороті біля с. Гаразджи машини гаі з київськими номерами. Контакти осіб які постраждали так само передала оргам наметового містечка. Не розумію звідки в людей оте злорадство береться? Попередили людей, щоб не було біди, а в коментах фактично одне обсирання...дійсно до Європи деяким ще далеко....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus