USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Євромайдан у Луцьку не розганятимуть до рішення суду

30 Листопада 2013 15:50
Лише у випадку, якщо суд прийме рішення, що Євромайдан у Луцьку функціонувати не буде, міліція прийме міри, аби розігнати активістів. Про це у коментарі Волинським Новинам розповіла керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик.

З її слів, зараз правоохоронці лиш забезпечують порядок і безпеку під час цих акцій та зібрань. «Вчора, сьогодні, завтра - ми це робили й будемо робити. Лише у тому випадку, якщо буде рішення суду, що мітингу не має бути, тоді діятимемо згідно нього», - розповіла речниця міліції.

Нагадаємо, під час прес-конференції у начальника управління МВС України у Волинській області генерал-майора міліції Олександра Терещука, він зауважив: «Правоохоронці не втручаються в політику, а лише забезпечують громадський спокій і безпеку громадян. Ми постійно тримаємо руку на пульсі: завжди готові боронити мітингувальників від провокаторів і хуліганів. Усі повинні пам’ятати, що мирні зібрання мають відповідати європейським стандартам проведення масових акцій. Спростовую також чутки про те, що міліція збирається розігнати луцький євромайдан. Ми стежимо за тим, щоби не було провокацій. Головне – порядок. Якщо ж будь-хто переступить закон, відповідатиме по закону. Так, як це відбувається у країнах Євросоюзу!»

Обмеження щодо реалізації прав громадян влаштовувати мирні зібрання, стверджують правоохоронці, можуть встановлюватися лише судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ну і Ну Показати IP 30 Листопада 2013 16:13
А судді хто? Кірєєви та вовки
Любі свині Показати IP 30 Листопада 2013 16:17
Попробуйте с***кі тронути людей - і суддю і сс-бєртухів по одному вичислимо і ......
лівий Показати IP 30 Листопада 2013 16:41
усі ми знаємо про те, які можуть бути рішення суду...мирні зібрання гарантуються Конституцією, тому будь-які дії щодо порушення Конституції є протиправними... І не забувайте - Волинь, край, де повстала Українська постанська армія...УПА, щоб було зрозуміліше...
Щукар Показати IP 30 Листопада 2013 16:51
Борисе Петровичу! Агов! Де ж Ви наш соловейку з Вашими йолками і приколками.Чому б"ють наших дітей,а від Вас мовчання.Напевно громадянська відповідальність відсутня.Ви так браво виглядаєте на селекторах, а тут німа сцена.
Василь Показати IP 30 Листопада 2013 17:10
хто така блищик? ніхто. розгонять за рішенням суду? судді це ті, що відібрали зупинку за театром. Я знаю бійців нашого беркуту - їхні діти учасники євромайдану,їхні жінки, сестри, матері- це вчителі та службовці. Наш беркут не буде бити своїх. А приїде чужий беркут - лучани зустрінуть їх достойно.
Ukrainka Показати IP 30 Листопада 2013 18:29
Тільки с***кі попробуйте, у народа терпець урвався !нам втрачати немає що. А вам ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus