USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани - про перейменування вулиць. ВІДЕО

8 Червня 2013 17:30
Лучани обурені перейменуванням вулиць у місті, адже мешканцям цих вулиць доведеться змінювати документи, а це - зайва тяганина.

Про це йдеться у сюжеті ICTV.

Нагадаємо, з 1 червня у Луцьку перейменували 27 вулиць. Думки мешканців про такі зміни розділилися.

Більшість лучан обурені перейменуванням, адже доведеться змінювати документи. За словами лучанки Оксани, це - зайва тяганина та витрати коштів.

Іншої думки лучанин Євген: хлопця біганина кабінетами не лякає. Зникнення радянських назв молодий лучанин підтримує. Чкалова, Кірова перейменували на честь наших героїв ‒ українського льотчика та полковника УНР, у місті нарешті зникнуть радянські пережитки, ‒ стверджує він.

У Луцькій міськраді обіцяють, що паперової тяганини не буде ‒ перейменовуватимуть вулиці швидко та безкоштовно.

«В інвентарній справі на будинок ставиться печатка про те, що вулиця змінена на таку-то. І більше нічого не треба. Не переробляються ніякі документи», ‒ запевняє заступник луцького міського голови Лариса Соколовська.

Щоправда, коли власник надумає продати житло чи оформити спадщину, оббивати чиновницькі пороги все ж доведеться. Втім, і такі переоформлення обіцяють зробити безплатними. Проте багато лучан із нововведеннями все одно не згодні.

«Нехай краще за ті перейменування вулиць дороги пороблять чи світло включать, щоб було видно тут, куди іти», ‒ обурюється лучанин Олександр Дусь.

Зауважимо, на таблички та нову нумерацію витратили приблизно 34 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Володимир Показати IP 8 Червня 2013 18:34
За свавілля міськради по перейменуванню вулиць треба в першу чергу "дякувати" депутатам з націоналістичних партій "Свобода", "Батьківщина" та їх сателітам.
Грыцько Показати IP 8 Червня 2013 19:56
Іншої думки лучанин Євген: хлопця біганина кабінетами не лякає. Зникнення радянських назв молодий лучанин підтримує. Чкалова, Кірова перейменували на честь наших героїв ‒ українського льотчика та полковника УНР, у місті нарешті зникнуть радянські пережитки, ‒ стверджує він.Євген безробітній, тому має багато часу, та і крім бігати більше нічого не вміе...:)
дас Показати IP 8 Червня 2013 21:01
хай вернеться вся фігня-пятілетка за три дня..трудові-конструктивні.лопати в рукі та капусту садити.чого лохів шукаєте?вас первіснообщиний мозг.вам те що ті герої ваші вичворяли до одного місця..для вас вони менеджери страни совєтов.тупість та дурість сієте.вас вчили так ви дітям..а чо то історія наша..вже пятілєткі вступу в європу під красними знамьонами почалися..кому ті гулаги потрібні хто про них помнить!а от освободітєлі щорси та рєбята з маузерами то наше-родноє.європейське..гнать тих фашистів нада.ковбаса подишивіє тоді..але памятайте-в вас завжди ковбаса дешева була бо баланду багато їло.хто знає чи саме вам ковбаса в тій черзі дістанеться...даже тихім мишкам часом баланда..
Володимир Показати IP 9 Червня 2013 03:27
Серед тих перейменувань вулиць одну назвали іменем гітлерівського гауптмана, другу іменем обер-лейтенанта. Хіба такі в Луцьку повинні святкуватися імена?
то до Володимир Показати IP 10 Червня 2013 17:07
данні кгб ссср.резідентів колись ще опублікуєм..трудові колективи повинні знати героїв "труда"..пошуки фашистів улюблена забава савєтскіх людей..кгб все тут побудувало-включаючи бам..їм і називати ті вулиці..хазяєва вєрнулісь?
Комсомол. Показати IP 9 Червня 2013 09:20
Ко всем депутатам-недоумкам Луцкой зрады, постройте свои улицы и называйте как хотите, а не трогайте чужое. На чужой коровай пасть не разевай!!!
ха-ха Показати IP 9 Червня 2013 10:42
Слухай, комсомольцю-добровольцю, а ти ще не на БАМі??? Твой адрес - не дом и не улица, так що розслабся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus