USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перейменування вулиць у Луцьку: думки мешканців

1 Червня 2013 15:21
Мешканці перейменованих вулиць у Луцьку виступили проти перейменування. Проте знайшлися і ті, які не проти таких змін.

Нагадаємо, від сьогодні майже 30 вулиць Луцька перейменовують.

«Волинські новини» дізнавалися думку мешканців цих вулиць про ці зміни.

Тож, мешканка колишньої вулиці Щорса (наразі - вулиця Олександра Богачука) Анна зазначила: «Я не в захваті від того, що вулицю перейменовують. Я залишилась одна з одинадцятьма дітьми, і переоформлення всіх документів – це дуже великі кошти. Мешканці вулиці просили залишити стару назву, але до нашої думки не дослухались».

«В незалежній Україні вулиця повинна називатися іменем тих людей, які для країни зробили щось корисне. Навіщо нам, щоб вулиця називалась іменем москальського командира (Щорса), який мордував населення України, і нічого доброго для країни не робив. Так що нехай буде вулиця Богачука, це є наш українській поет. В Москві, наприклад, немає ні однієї вулиці, названої іменем українських героїв: немає ні Степана Бандери, ні Романа Шухевича, значить нам не потрібні вулиці москалів», - розповів мешканець колишньої вулиці Щорса (наразі - вулиця Олександра Богачука) Юрій.

«Я, наприклад, проти перейменування. Чим поганий був Сергій Лазо, герой громадянської війни, якого японці спалили в топці потяга? Героїчна людина була. Що він поганого зробив для всієї нашої країни? Ми були частиною великої країни, і що, тепер маємо забути все, що було в минулому? Нові вулиці називайте і іменем Гонгадзе, і Тимошенко – кого хочете. Нашої думки, нажаль, ніхто не питав…», - додав мешканець колишньої вулиці Лазо (наразі - Георгія Гонгадзе) Юрій Олегович.

Своєю чергою, мешканка колишньої вулиці Лазо (наразі - Георгія Гонгадзе) Анна Сергіївна зауважила: «Я тут так виступала проти того перейменування, коли рік назад до нас приходили кореспонденти і запитували що ми про це думаємо. Тепер переписувати документи, в чергах стояти… Всі мешканці нашої вулиці не підтримують цю ідею».

«Яке відношення має ця вулиця до Гонгадзе? Я не бачу сенсу в перейменуванні вулиці, бо це просто здирництво грошей з людей, тому що потрібно буде переоформити масу документів. Якби не кореспонденти, які приходили питати нашу думку минулого року, то б взагалі не знали б, що міняють назву вулиці», - висловила свою думку мешканка колишньої вулиці Лазо (наразі - Георгія Гонгадзе) Ольга Іванівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
2+2=0 Показати IP 1 Червня 2013 15:44
Приємно і те,що хоч одина людина(пан Юрій)розуміє,що майбутнє України не з комуно-московською символікою.А іншим і так добре,тоб-то по "барабану",такими "барабанщиками" будете і дальше,такими "брабанщиками" будуть ваші нащадки,такими "барабанщиками" є напевно 80% українців,а жидо-москалі свою справу в Україні роблять справно.
дідо Показати IP 1 Червня 2013 15:48
Люди не бояться нових назв, а бояться бюрократичних перешкод та фінансових витрат повязаних з перейменуванням.
Корінний лучанин до дідо Показати IP 2 Червня 2013 17:40
Абсолютна ПРАВДА!! Тут і перечити не можу!! А 2+2=0 цього не розуміє! Цьому 2+2 і іншим треба сказати, що це перейменування ЛЯГАЄ НА ПЛЕЧІ ЛЮДЕЙ !! Є люди (знаю таких),яким це буде фізично і фінансово ВАЖКО!!!
Сергiй Показати IP 1 Червня 2013 16:35
Щорс, доречi, - українець, почитайте його бiо, перед тим як москалями називати когось. Виннi не москалi чи хохли, а комуно-злочинцi якi як Українi, так i Росiї багато бiди наробили, i далi руйнують вiдносини мiж людьми, всi слов'яни, а ще бiльше - всi люди. Слава Богу, що на Українi цю червону гидоту поки знято з верху. Ще б Росiя свою поскидала..
ага почитайте до Сергiй Показати IP 2 Червня 2013 12:20
будьте толерантні до своїх катів.сталінів вцерках відспівуйте!
CDC Показати IP 1 Червня 2013 17:41
На большее не способны.Хоть номера домов не путайте деб.....Я вообще за колхоз,только не в нашем селе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus