USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька мерія їздила за туристами до Польщі

5 Березня 2010 15:57
Луцьк представив свої туристичні принади на другій за величиною туристичній виставці у Польщі - міжнародній виставці у місті Лодзь.
Під час виставки розповсюдили близько 2 тисячі рекламно-інформаційних буклетів, карт і путівників із Луцька. Ними зацікавилися для майбутньої співпраці близько сотні польських бізнесменів.
Зацікавлені співпрацею переважно ті, хто цікавиться так званим «ностальгічним туризмом», а також представники фірм та організацій, які шукають нові туристичні ринки для своїх клієнтів.
Значно менше виявилося зацікавлених експозицією серед молоді. Проаналізувавши цей фактор, учасники виставки зробили висновок, що при очевидній зацікавленості молоді відпочинком, який може запропонувати Луцьк, вони шукають більш сучасний і простий спосіб отримання інформації – Інтернет.
Можна зауважити також на перших практичних результатах виставкових зустрічей – бажання організувати в Луцьку та околицях тренувального збору кожного зі спортивних клубів центральної Польщі. А також пропозиції щодо спільної розробки тривалих турів Західною Україною через Луцьк.
Та найбільший ефект участі в подібних заходах організатори вбачають у формуванні іміджу нашого регіону (так і країни загалом), як відкритого та привабливого місця, де можна дійсно приємно відпочити. Основними проблемами є не погана інфраструктура, а психологічний бар’єр мешканців заходу по відношенню до східних країн.
Участь у виставці визнана однозначно ефективною, особливо враховуючи те, що інтерес туристичного бізнесу дозволяє в багатьох випадках брати участь в подібних заходах без витрат з міського бюджету.
Цей захід відбувся за сприяння польської організації «Pro bono futuru» із Любліна, громадської організації «Співдружність «Волинь» та готелю Шелтер села Колодяжне, - інформує відділ туризму та рекреації департаменту культури та збереження історичної спадщини Луцької міської ради.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Саймон Показати IP 5 Березня 2010 16:10
Який пан Моклиця зосреджений і серйозний на фото:)) А якщо серйозно, то варто орієнтуватись на довідкову сторону, а не суто "організаційно-екскурсійну". Все одно більшість іноземців їдуть сюди індивідуально. От і варто створити інтернет-довідку для них! Сподіваюсь, що наші молоді чиновники швидко зроблять свої плани реальністю:))
Турист Показати IP 5 Березня 2010 16:43
Дуже правильна постановка питання. Є ще пропозиція коштом міського бюджету послати чиновників міськради на залучення туристів на Канарські острови. Два тиждні там буде досить.
Обізнаний Показати IP 6 Березня 2010 12:09
Багатьох чиновників тієї ради потрібно просто послати на нари.Скільки вже ж вони їздили і в Польщу,і Голандію,і Китай,шкода,що для громади міста (за чий кошт вони і їздили) нічого нового та розумного не привезли.
Evil Показати IP 6 Березня 2010 12:55
Минулого року до нас приїздили поважні гості, які неодноразово бували в Європі. Так от після екскурсії по замку у них мало не стався серцевий напад, при чому у всіх водночас. Це жахіття, шепотілися вони між собою на своїй мові.Добре, що хоть живими вибралися з тих руїн...
Ще більш обізнаний Показати IP 7 Березня 2010 16:53
а ви, панове,мабуть нікуди не їздите. Жаба душить, да? Дуже по-українські!
Evil Показати IP 7 Березня 2010 22:40
Ех обізнаний...Якби ти їздив хоч десь трохи, ти би бачив, як люди вміють цінувати свої культурну та історичну спадщину. Вони не руйнують, не засмічують, не крадуть кошти виділені на реставрацію. Ви горло рвете то за помаранчеві стяги, то за міфічних героїв-визволителів національності, але не помічаєте як втрачаєте своє минуле та значуще (благо, Ющенко зібрав трохи черепків)Але хіба історія визначається лише одним відрізком часу? Ще багато можу про зелений туризм розказати. І за чим насправді сюди можуть приїхати туристи з інших країн.
обізнаний Показати IP 26 Березня 2010 22:08
Йдеться не про те,хто й кого душить,а про те,як безвідповідально використовуються бюджетні кошти,а це вже використання службового положення,панове.І при нормальній прокураторі (а не криші міського голови)була б заведена кримінальна справа.Громаду міста хтось питав про такі поїздки Ще більш обізнаний-Коля Пухлий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus