USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі гімнастки привезли золото та срібло з турніру «Nika»

2 Жовтня 2014 15:47
Відкрита першість КДЮСШ "Восход", 10-й ювілейний турнір "Nika" з художньої гімнастики, відбулася з 26 по 28 вересня 2014 року в Києві.

У турнірі взяли участь понад 18 команд з усієї України. Команду КЗ "ДЮСШ №2 Луцької міської ради" представляли 8 спортсменок. Про це повідомили "ДЮСШ №2 Луцької міської ради".

Варто відзначити вдалий виступ гімнасток у цих змаганнях.

Золото вибороли: Кротік Богдана та Баран Ольга, друге місце посіли - Кротік Яна та Романець Софія, четверті місця посіли: Денисюк Каміла, Ковальчук Анна та Валецька Каріна.

До участі у цих змаганнях команду дівчаток готували тренери-викладачі з гіммнастики художньої КЗ "ДЮСШ №2 Луцької міської ради" Габідуліна Валентина Рашидівна та Заліщук Оксана Михайлівна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus