USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі депутати перекроїли бюджет

27 Грудня 2010 17:48
Луцька міська рада 27 грудня затвердила зміни до бюджету міста на 2010 рік.

За словами директора департаменту фінансів Луцької міськради Лілії Єлової, суть змін до бюджету полягає в тому, що 571 тисячу гривень скерують на виплати зарплати в галузі освіти, - повідомив ВІП.

Єлова нагадала, що місту було виділено із держбюджету субвенцію обсягом 8,3 мільйона гривень на соціально-економічний розвиток. Однак у жовтні уряд зменшив обсяг субвенції майже на два мільйона гривень. Але роботи, на які передбачалися ці гроші, виконувалися. Тож нещодавно у Києві виділили Луцьку ще 1,67 мільйона гривень.

За словами Єлової, також пропонувалося зменшити видатки і надходження бюджету розвитку на шістсот тисяч гривень, оскільки є проблеми із наповненням бюджету розвитку.

Луцькрада затвердила зміни до бюджету-2010.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus