USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі депутати просять в Азарова і Януковича грошей

24 Березня 2011 11:59
Луцька міська рада ухвалила звернення адресоване голові Верховної ради Володимирові Литвину, Президенту України Вікторові Януковичу та главі уряду Миколі Азарову з проханням збільшити видатки з держбюджету на освіту та медицину.
За відповідне звернення обранці проголосували 24 березня піл час сесійного засідання.
Проект рішення розробила фракція «Батьківщина», однак в першопочатковому варіанті від голів держави просили лише збільшити видатки на освіту. За пропозицією депутата Анатолія Бірюкова до галузей, що потребують більшого фінансування з держбюджету він запропонував включити ще й медицину.
Депутатів обурюють великі видатки на забезпечення діяльності певних міністерств, силових відомств та Президента і Уряду України в порівняні з соціально значущими галузями.
На сьогодні вже не йдеться про розвиток освіти, коштів виділених державою недостатньо для покриття витрат на оплату праці. Ситуація в галузі освіти наблизилася до критичної межі, - йдеться у зверненні.
Нагадаємо, що через відсутність фінансування до недавнього часу виконком Луцької міської ради ухвалив рішення про зменшення ставок працівників дошкільних навчальних закладів. Втім зрештою, вишукавши кошти скасував своє рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Радар Показати IP 24 Березня 2011 21:44
СТОЯЧИ НА КОЛІНАХ,ПІДСТЕЛИВШИ ПОРТРЕТ БАНДЕРИ, НЕДОЛУГІ З ОЧАМИ ПОВНИХ СЛІЗ ПРОСЯТЬ ДОПОМОГИ.ХА,ХА,ХА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus