USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі депутати протестують проти отруєного м’яса

24 Лютого 2010 12:05
Під час запитів на сесійному засіданні депутати Луцькради піднімали питання про утримання тварин в обласному центрі.
Обранець громади Дмитро Москвич зауважив, що до нього звернулися представники Волинського товариства захисту тварин. Вони стверджують, що в Луцьку розкидають отруєне м\'ясо, щоб труїти бродячих собак. Тому депутат адресував свій запит прокурору Луцька Олексію Решетніку, аби той провів перевірку діяльності комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс».
«Адже отруєне м\'ясо може становити небезпеку не лише для собак, але й для людей», - сказав Москвич.
Депутат Сергій Григоренко поцікавився луцьким зоокутком. Він запропонував створити депутатську комісію і прийняти якесь рішення. Григоренко навіть запропонував віддати на час кризи деяких тварин, приміром, хижаків у інші зоопарки. Щоб їм там створили ліпші умови, ніж тісні клітки в луцькому зоокутку. Також депутат нарікав на те, що керівництво звіринця не залучає інвестицій.
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що наразі офіційно названий «Луцький зоопарк» таки є зоокутком. Мовляв, відповідні документи подали до Міністерства екології, щоб луцький звіринець набув статусу державного зоопарку. За словами Богдана Шиби, тоді і місто зможе фінансово допомагати підприємству, котре опікується тваринами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus