USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі ОСББ хочуть об’єднати в асоціацію

22 Лютого 2011 16:37
Усі об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Луцька планують об’єднати в асоціацію, а в міській раді створити структурний підрозділ, який займатиметься виключно питаннями ОСББ.

Про це розповів міський голова Луцька Микола Романюк у вівторок, 22 лютого, під час щотижневої оперативної наради.

«На другу половину березня готуємо нараду з керівниками об’єднань співвласників, створюємо асоціацію, єдину асоціацію, яка буде працювати в цьому напрямку», – розпорядився мер.

Романюк також повідомив, що для ефективної роботи ОСББ в міському управлінні ЖКГ створять спеціальний структурний підрозділ.

«Давайте вносити пропозиції щодо змін в штатному розписі управління ЖКГ. Який структурний підрозділ буде цим питанням займатися, тобто створити підрозділ, який буде займатися координацією діяльності об’єднань співвласників, допомагати їм методично, інформаційно і так далі», – зазначив Романюк.

«10 днів часу, щоб ми це все зробили із призначенням людей на відповідальні посади», – додав мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Я Показати IP 22 Лютого 2011 20:28
І знову дорога веде до ЖКГ? Асоціяція - незалежний орган повинен бути, захищати а не звітуватись потрібно !!!!!
Лучанка Показати IP 22 Лютого 2011 21:07
Почитайте на Mail.ru -каждый украинец может потерять квартиру-про осбб....
ОСББ Показати IP 22 Лютого 2011 22:01
Так Асоціація ОСББ в нас створена вже кілька років тому без їх допомоги!!! Цікаво що вони навіть про це навіть не знають! А взагалі-то чиновники від ЖКГ ніколи не будуть союзниками ОСББ, в них фінансово-ідеологічний конфлікт інтересів.
мешканець до ОСББ Показати IP 23 Лютого 2011 11:06
А Соколовська про це як завжди перший раз чує? Дивуюсь терпінню Романюка!
Знаюча Показати IP 23 Лютого 2011 08:57
Шановні мешканці міста Луцька! Станом на 23.02.2011 року в Луцьку створено 87 ОСББ, зокрема з 2008 року-52 ОСББ. Організаційно-правову допомогу у створенні ОСББ щоденно надають спеціалісти департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради (тел. 773 159). Необхідна інформація щодо сприяння у створенні ОСББ міститься на сайті Луцької міської ради (розділ "Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Сподіваюсь, що вказана інформація буде корисна кожному
ОСББ Показати IP 24 Лютого 2011 11:03
Справа не в самому створенні ОСББ, а в його фінансовій підтримці новоствореного. Кожного голову правління потрібно консультувати про хід господарської роботи , про бухгалтерський облік, про податки , які необхідно обов"язково сплатити , про гранти , які можна виграти для ОСББ. А це хтось повинен роз"яснювати!!! А хто з ОСББ знає , які рішення приймаються нашими депутатами , які закони України нам потрібно знати - для цього повинна особа , яка буде робити цю роботу! І поки ми не об"єднаємось толку з наших ОСББ ніякого - скинули на людей проблеми будинків і все.
Тетяна Показати IP 25 Лютого 2011 09:32
"А хто з ОСББ знає , які рішення приймаються нашими депутатами , які закони України нам потрібно знати - для цього повинна особа , яка буде робити цю роботу!" Одна людина цього робити не зможе!!! мінімум 3 фахівці! Щодо створення спеціального відділу - обома руками за!!! Хоча, ОСББ з моменту створення повинні усвідомлювати, що вони беруть на свою голову, а не скигли, що влада щось не робить для них, не допомагає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus