USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі студенти обурюються, що депутат їх не чує

8 Червня 2010 17:43
Студенти Луцька, зібравши 217 підписів з проханням відновити роботу Луцького підприємства електротранспорту, не змогли знайти адресата свого листа – депутата Луцької міської ради, члена постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Сергія Любарського.

Про це розповіли студенти луцьких вишів, які прийшли у редакцію «ВН».

Ініціатор цього звернення, студент Волинського інституту економіки та менеджменту Андрій Сажнєв розповів, що саме він ініціював таке звернення.

«У мене є знайомі, які колись писали таке звернення, і порадили написати. Я прийшов у міськраду, запитав, хто займається цією проблемою, мені сказали, що комісія з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження», - пояснив студент.

На питання, чому вирішили писати саме на ім’я Сергія Любарського, Сажнєв відповів, що «взяли просто одного з членів комісії, не бачили різниці. Й крім того він міг сам розглянути це звернення і з комісією обговорити – нам так пояснили»

«Коли ми прийшли з листом до ради, нам сказали, що депутат на сесії не з’являється вже давно, не має ані приймальні, ані уповноважених представників. Нам сказали, що наш лист просто загубиться серед пачки іншого непотребу», – розповів Андрій Сажнєв.

Студент зазначив, що їм порадили передати лист і копії підписів іншому депутату, який в одній фракції з Любарським – Андрію Козюрі. «Козюра нам сказав, що Любарський в міськраді буває дуже рідно і нашого листа навряд чи розглянуть. Але пообіцяв що спробує передати. При тому він сказав, що відновлення роботи транспорту краще добиватися пікетами і блокуванням роботи міськради, а не написанням листів» - розповів Андрій Сажнєв.

«Влада, яку ми обирали, не звертає уваги на тих, кому має служити. Я особисто голосував за «Нашу Україну», тому вважаю, що ця людина працює на мене. А він навіть не розглянув звернення…», - так прокоментував Андрій Сажнєв своє бажання оприлюднити подробиці того, як вони пробували заявити про свої проблеми місцевій владі.

Депутат міськради Андрій Козюра запевнив, що звернення студентів без уваги не лишиться. «Ми не тільки озвучимо це звернення на найближчій сесії, ми зробимо усе, аби луцькі студенти навчилися ефективно відстоювати свої права», - сказав Козюра.

Довідка:

«ВН» у березні цього року підбивали підсумки активності депутатів Луцької міської ради. Станом на 25 лютого нашоукраїнець Сергій Любарський пропустив 24 з 65 пленарних засідань. Більше за нього пропустив лише ув’язнений Василь Гаврилишин. Любарський працює у Києві, у структурі «Нафтогазу України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Знаючий Показати IP 8 Червня 2010 18:59
Шановні, от скоро ще дещо у ЗМІ з'явиться про способи спілкування відомих в Луцьку політиків з громадськістю міста. Веселе літо буде :))))))
Здогадуючийся до Знаючий Показати IP 9 Червня 2010 09:12
Давайте "не скоро", а ВЖЕ. Або продайте.
Антиянек до Здогадуючийся Показати IP 9 Червня 2010 11:55
Ого! А що купують?
дідо Показати IP 8 Червня 2010 20:28
нехай би тролейбуси їздили,але не брали пільговиків.... бо пільговики повинні стракувати під облдержадміністрацією...
Lawbreaker Показати IP 9 Червня 2010 00:37
У тролейбусі,який рухається Луцьком,більше пільговиків,ніж тих,хто платить за свій проїзд.Звідси і всі проблеми.Потрібно раз і назавжди відфільтрувати справжніх пільговиків.А це можливо лише при запровадженні цільової адресної допомоги тим,хто на неї заслуговує. От і вся премудрість!!!
петро Показати IP 9 Червня 2010 09:17
Навіщо нам взагалі такі депутати, що нічого не роблять! А ще треба з'ясувати, скільки цей Любарський наших бюджетних коштів вкрав!
Микола до петро Показати IP 9 Червня 2010 15:07
Шановний Петро! Дай мені конкретну відповідь - що особисто в тебе "вкрав" Любарський? Про "бюджетні" кошти - це розмова взагалі, без аргументів та хоч будь-яких доказів.
виборець Показати IP 9 Червня 2010 10:17
Ха-ха. Та там 80% таких депутатів. Чого саме до того Любарського вчепились і чи чули ті студенти те прізвище взагалі коли небудь?
кстаті Показати IP 9 Червня 2010 10:33
Якщо в якогось дєпутата хронічний словесний "понос" або гафоманство по написанню безполєзних папірців - то хіба це значить шо він хороший депутат?
паллртєєць Показати IP 9 Червня 2010 12:43
козюрка СПРАВЖНІЙ ЛІДЕР нашої україни,,,,, Мазепа зрадник,,,?????
Руслана Показати IP 9 Червня 2010 12:49
Хай віддідуть людям зарплату, за яку вже не один чиновник вибудував собі хату! Я не поет, але якось так само вийшло...
Руслана Показати IP 9 Червня 2010 12:51
Хай віддідуть людям зарплату, за яку вже не один чиновник вибудував собі хату! Я не поет, але якось так само вийшло...
просто Я Показати IP 9 Червня 2010 15:25
потрібно там всю гілку влади скинути а то понабирають всякіх обовтусів а не роблять нічого тільки сидять і депутатьську зарплату получають*(((((((((((((
для інформації Показати IP 9 Червня 2010 16:56
депутати місцевих рад не отримують ніякої зарплати, а лист - явна заказуха...до чого тут Любарський до міських проблем, один із 45-ти...
Пустовіт Г.О. до для інформації Показати IP 14 Червня 2010 17:52
До того.... для чого йти в міську раду тоді? працюєш працюй, а справи міста і громади залиши іншим, які мають бажання щось вирішувати а студенти молодці. так всім робити треба. писати їм, діставати їх, щоб їм життя медом не здавалось, а не сидіти соплі жувати і великого політолога з себе зображати - де заказуха а де ні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus