USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада звернулася до Януковича, але приплітати Тимошенко не захотіла

28 Квітня 2010 11:27
Луцька міська рада звернулася до Президента, Кабміну та ВРУ з вимогою відкликати підпис під угодою про продовження перебування ЧФ Росії в Криму, та про відміну ратифікації цієї угоди Верховною Радою.

«Президент України Віктор Янукович, зраджуючи національні інтереси, підписав антиукраїнський договір» - йдеться у заяві.

«Представники коаліції, ігноруючи вимоги демократичної опозиції і думку тисяч українців, - ратифікували харківський договір... Президент і Верховна Рада поступилися значною частиною українського суверенітету, заклали міну сповільненої дії під подальший розвиток нашої держави… Флот є постій1ним джерелом напруги як в Криму, так і в Україні вцілому… У серпні 2008 року був створений прецедент і виникла реальна небезпека втягнення України у збройний конфлікт… Виведення російського флоту є одним з пріоритетів розвитку країни…» - йдеться у зверненні.

Луцькі депутати звернулися до Януковича з вимогою відкликати підпис «під ганебною угодою» і звернутися до Конституційного суду щодо відповідності Конституції ратифікованої парламентом угоди. А ВР луцькі депутати закликали «відмінити ратифікацію»

Нашоукраїнець Андрій Козюра запропонував внести у звернення зауваження, що «ще раніше прем’єр Юлія Тимошенко здала економічні інтереси країни, підписавши договір щодо поставки газу». «Ще Володимир Путін заявив, що Тимошенко обіцяла йому зробити те саме (продовжити термін перебування ЧФ – «ВН»), коли стане президентом.

Зрештою депутати не підтримали зауваження Козюри і підтримали «флотське» звернення у тому вигляді, яким його зачитав депутат Василь Гриб. За проголосувало 25 депутатів, проти - четверо.

До закінчення сьогоднішньої сесії депутати мають прийняти ще дві заяви з цього ж питання: звернення до лідерів національно-демократичних сил добитися розпуску Верховної Ради, а також висловити свою позицію щодо вчорашнього побиття у парламенті депутата-лучанина Володимира Карпука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Депутат Показати IP 28 Квітня 2010 13:42
Козюра скотина не голоосував за це рішення!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus