USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьких роботодавців не цікавить здоров’я працівниць, - медик

28 Січня 2011 09:15
Роботодавці Луцька не дбають про здоров’я своїх працівників, а ті не поспішають на безкоштовні медогляди.

Про це йшлося під час засідання медичної ради у Луцькому клінічному пологовому будинку.

Як розповів головний лікар Михайло Токарчук, за останній рік в луцькій жіночій консультації збільшилась кількість відвідувачок. Натомість поменшало тих жінок, які приходять консультуватись задля професійного огляду.

«Ми написали в усі інстанції, де є працююче населення, щоб жінки звернулися за безплатною допомогою, щоб ми їм зробили профогляд. Бо сьогодні виріс рак шийки матки – запущені стадії, рак молочної залози», розповів Токарчук.

«Але, вибачте, будь ласка, роботодавці в цьому незацікавлені. Працює? Працює. Не буде працювати – іншого знайдемо. Це – нонсенс», – вважає головлікар пологового будинку.

«Я не розумію, чому лікар має бігати за пацієнтами і зганяти їх на профогляд? Якщо кожен сам має дбати про своє здоров’я?», – додав Токарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
*** Показати IP 28 Січня 2011 10:07
А чого поспішати до лікарів, якщо їм абсолютно немає довіри? От і не ганяйте на ці "огляди"... Як людині буде треба - прийде. Не треба - то і не треба, і ніхто не має права примушувати до цього.
Сашуля Показати IP 28 Січня 2011 12:19
Что значит нет доверия?Многие онкозаболевания на ранних стадиях совершенно не дают о себе знать и когда придет "треба" может быть уже поздно. Да и не только онко.... А большинство женщин да и людей в целом профилактические осмотры проходят крайне редко, тем самым вредят только себе.
людмила Показати IP 28 Січня 2011 13:19
Якщо бажаєте втратити здоров'я - прийдіть на огляд в поліклініку №1 міста Луцька. Гінеколог Пазюк "запре" вас безпідставно в онкодиспансер,а Рожанський з задоволенням прооперує здорову людину : відріже здоровий орган і "спише" вас у Гаразджу, якщо у вас, звичайно, немає близького родича-лікаря, який вчасно втрутиться в ситуацію і спасе вас від рук Рожанського. А якщо добре заплатите в поліклініці №1, то за лічені хвилини вам "оформлять" медогляд і не зважаючи на ваш реальний стан здоров'я,отримаєте довідку про те, що ви абсолютно здорова людина. МЕДОГЛЯДИ - фікція і приватний бізнес лікарів. Реальної користі громадянам від них немає.
Навіжений Показати IP 28 Січня 2011 15:20
на рахунок поліклініки №1 згідний, мало того що аналізи беруть в приватному кабінеті на 4 поверсі, бо бачите медсестри не встигають, так ще і у 30 чоловік максимум візьмуть кров + дуже некваліфікований персонал
Пацієнтка Показати IP 2 Лютого 2011 01:52
Лікар-гінеколог Максимчук, була там така, не знаю чи є зараз, теж [слово вирізане] добра. Понавиписує Вам різних болячок, мікробів, у яких тебе зроду-віку не було, ще й заставить здавати платні аналізи в одній з приватних поліклінік. А як скажеш "німа грошей", то скаже, прийдеш коли будуть. І чхала вона на тебе з твоїми болячками. Ось такі у нас лікарі. А жіноча консультація, дуже навіть пристойний медичний заклад. Лікарі професійні, аналізи вірні, без всяких "лівих" аналізів. Платні, звісно є, але то якщо вже дуже припече і їх терміново треба.
AL Показати IP 2 Лютого 2011 09:31
А що виявляє профогляд? В наших лікарів - то ще зарано, то вже запіздно!...
Ольга Показати IP 26 Квітня 2016 10:06
З приводу лікаря - гінеколога Максимчук в 1 -й поліклініці, повністю підтверджую, методика огляду і такси для всіх однакові, за безкоштовні мазки, якщо пощастить, візьме 35 грн., завжди знайде масу різноманітних хвороб і буде безкінечно лікувати найдорощими препаратами. Люди будьте обережні, це не лікар, це бізнесман по викачуванню останніх грошей та по придумуванню для вас фантомних хвороб. Якщо звернетесь до інших гінекологів, результати будуть абсолютно відрізнятись!!! Образливо одне, чому таких, бездушних осіб не женуть в шию з нашої медицини, та те, що вони формують негативне враження про нашу медицину. Їм вже мало заробляти гроші в приватних кабінетах, вони, ще й інтенсивно заробляють їх в державних поліклініках!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus