USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький телеведучий потрапив на сторінки всеукраїнського видання

9 Грудня 2013 07:00
Видання «Сегодня» опублікувало інформативну добірку про те, як працюють і живуть зірки регіонального телебачення – добірка є телевізійною мапою країни. До публікації потрапив і волинський ведучий Микита Чибар.

24 - річний ведучий волинського телебачення Микита Чибар за вдачею – «заводіла», - пише видання. Спочатку брав участь у КВК, потім влаштувався в філармонію артистом розмовного жанру. Але цього хлопцеві було мало - він мріяв про кар'єру телеведучого. Коли його запросили на ТБ «Нова Волинь», щоб замінити ведучого прогнозу погоди, Микита зрозумів, що це його шанс. Через три тижні він вже працював диктором новин. Але й на цьому Микита не зупинився - разом з колегами створив ранкову програму. «Наше шоу - унікальне для регіонального ТБ. Ми стерли шаблон нецікавого периферійного продукту, - з гордістю говорить Чибар. - Ми робимо провокаційні сюжети, запрошуємо в студію іменитих гостей. Крім того, я веду з дітьми авторську рубрику - дитяче бачення дорослих тем».

Микиті, каже, подобається перевтілюватися. Вранці він може бути серйозним диктором, ввечері - «запальним діджеєм ». Траплялися й курйози: «Був останній весняний випуск програми. Прямий ефір підходив до кінця, як раптом у мене в горлі щось защеміло, і я запищав. Всі засміялися, але я зумів викрутився, сказав: «Ось, бачите, весна застрягла і у мене в горлі».

Знайомий Микита і з народною любов'ю. «Місто Луцьк насправді - це велике село, де тебе всі знають , - розповідає телеведучий. - На публічних людей реагують як на мавп у зоопарку: можуть і пальцем тикати, і кричати вслід. Були і скажені фанатки, але зараз вже спокійніше стало. З прихильницями я намагаюся триматися нейтрально».

Микита зізнався, що хотів би підкорити столицю. Навіть друзі йому кажуть, що Київ по ньому плаче, але пропозицій про роботу в столиці поки не надходило.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Луцьк Показати IP 9 Грудня 2013 07:51
Кому цей г*****к в Києві треба?
толераст до Луцьк Показати IP 9 Грудня 2013 10:09
Га****кі у всьому світі потрібні))) Ці своїх без хліба не лишають.
Лучеськ Показати IP 9 Грудня 2013 09:52
«Місто Луцьк насправді - це велике село, де тебе всі знають , - розповідає телеведучий. - На публічних людей реагують як на мавп у зоопарку: можуть і пальцем тикати, і кричати вслід..." Так, Микито, так, на мавп у зоопарку так і реагують, а як інакше?
Вадя Показати IP 9 Грудня 2013 10:36
Микитка норм юнак, а коментатари-какуни запихність собі свою заздрість в дупу!
Костя Показати IP 9 Грудня 2013 12:50
Дивлячись прямі єфіри з Микитою відразу видно що це дуже талановитий хлопець від Бога
Анонім до Костя Показати IP 9 Грудня 2013 12:56
Таким як Микита місце на всеукраїнських каналах!!! З волинського телебачення він давно вже виріс воно йому мале як коротенькі штанці, Микита вперед ти заслужив на більшу сходинку у карєрі!!!!
До аноніма Показати IP 9 Грудня 2013 13:10
Зазнаватися йому теж не варто. Скільки вже було таких "талантів" - і де вони зараз? а стосовно цікавого регіонального продукту - це про що, Микито???
аверс Показати IP 10 Січня 2014 11:55
як на мене варто людині попрацювати з дикцією....і змінинити рагульський стиль одягу))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus