USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький вокзал «зацінили» у Польщі

10 Грудня 2012 15:55
Три статуетки «Кришталева цегла» отримав реконструйований луцький залізничний вокзал. Об'єкт відзначили на конкурсі у Польщі, як кращу будівельну інвестицію.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Заступник міського голови Василь Байцим взяв участь в урочистій академії, яка відбулася 7 грудня у конгрес-центрі Природничого університету у Любліні. Захід організували з нагоди підбиття підсумків конкурсу «Кришталева цегла за кращу будівельну інвестицію з обох сторін східного кордону Європейського Союзу – на шляху сонця і снігу».

Члени журі, у складі якого був і начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Юрій Казмірук, попередньо оглянули об'єкти Польщі, Білорусі та України.

У результаті рішення суддів три статуетки «Кришталева цегла» дісталися Луцьку. Так, реконструйований залізничний вокзал міста визнали кращою будівельною інвестицією. Нагороди отримають інвестор, виконавець робіт та автор проекту вокзалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
123 Показати IP 10 Грудня 2012 16:37
123 Сьогодні, 16:18 Чинуши Байцим - та Казмырук- вони до вокзалу яким боком? А тут, раптом, в перш1х рядах!!!!! Нагородження непричасних? Т1па "приймали участь?" Гор1лку з поляками пили за казкнний кошт? Хто пректував вокзал та площу? Автори????? Щось не чути... Хто вт1лив проект у життя? Ны слова про них!!!! Н1 один з цих клерк1в 1 з проектуванням та будовою не стояли.... А тепер п1ар та нов1 "геро1" лауреати, прости Господи..... Н1 вухом н1 рилом, а туди ж, в публ1чну площитну От коли дитяче кафе б1ля пол1кл1йн1ки отриме нагороду, причому не в1д прокуратури, тод1 1 п1артеся, панове.. Гидко.....
Лучанин до 123 Показати IP 10 Грудня 2012 20:33
"Нагороди отримають інвестор, виконавець робіт та автор проекту вокзалу." А мені приємно, що в нас вокзал найкращий, принаймні в цій номінації. Площа ні в тин ні в ворота, бо робили міські чинуші, а от сам вокзал чудовий - не порівняти з тм що було. І взагалі я вже давно тих всіх чинуш ігнорую, так як вони ігнорують всіх нас. Навчіться і ви!
kkht Показати IP 10 Грудня 2012 19:44
Коли немає за душою нічого-замість досягнень та професіоналізму одна пиха та зарозумілість/я про казмірука),залишається з гордим видом бути причасним до чужих успіхів, лізти вперші ряди,даючи зрозуміти всім- саме цьому чиновнику всі ми завдячуємо перемргою! На ділі-пустота. Некомпетентність. Безпомічність.... "Кропивне сім"Я"- називав казміруків і байцимів Салтиков-Щедрін. Нема від них спасіння! Немає і толку Правда Байцима, який накінець знайшов свій загублений в туалеті револьвер (боїться?) скоро відправлять на дембель депутати. А от Казмірук і далі буде вражати нас сонячними годинниками в тіні,кафе в санітарних зонах біля дитячих лікаркнь,розшматованим безглуздою забудовою містом і зарозумілими міністерськими коментарями на тему архітектури - як це треба робити..-академіка всіх академій. Чи може теж у відставку,?-САМ???? Добровільно????
Іоаким Показати IP 10 Грудня 2012 20:40
...1+2+3=6 !Конкурс під патронатом міської ради!Камірук -член журі!Замовник-Львівська залізниця!Автор-Бідзіля!А ти-1+2+3=6!
,,,)) Показати IP 11 Грудня 2012 08:32
Вокзал - супер! Мені дуже подобається. А те, що будуть нагороджені верхи - молодці. А кого нагороджувати? Простих клерків відзначать преміями. Так завжди було. Не заздріть, що пишуть не про вас - зробіть щось спочатку, щоб про вас було що писати.
Іоакому -казьміруку Показати IP 11 Грудня 2012 10:30
Зачепило Вас, пане за живе. Бо правда. Не сховаєшся за Членом жюрі. Компетентні проектують. Нездарисудять. Бо чукча не чітатель, чукча- пісатель!!! Член жюрі!
гість Показати IP 11 Грудня 2012 10:46
Був проїздом у Луцьку, дуже гарне місто і вокзал - шедевр! Нагородили достойних, в чому справа? Чому недовольні? Зробіть ви щось і про вас напишуть. Ось і все.
!!! Показати IP 11 Грудня 2012 10:49
Вокзал - супер!!!
я Показати IP 11 Грудня 2012 10:54
Чому не видалили коментар якогось kkht? Чому він диктує, що кому робити? І кому куди йти? Бідненький, скільки часу витратив, щоб це набрати! Та ще й з якими помилками!!! Зависник, от і все.
ненаш Показати IP 11 Грудня 2012 11:54
Нарешті зробили нормальний вокзал в обласному центрі. Бо було соромно в Луцьку виходити. Як картинка!
богданівна Показати IP 11 Грудня 2012 12:22
А я б так не сказала. "Компетентні проектують. Нездарисудять. Бо чукча не чітатель, чукча- пісатель!!!" Граматика - "2". Правильно сказати: компетентні проектують, будують, судять і будуть судити, а НЕЗДАРИ пишуть... Якщо це можна так назвати...
От так Показати IP 11 Грудня 2012 13:03
Вже вкотре переконуюся, що не роби нічого для людей, то й не буде за що гадити. Зробили вокзал - лице міста, бо хтось може бути лише проїздом, а враження залишиться хороше, так ні обгадять і проектантів, і виконавців, і всіх підряд. Як ще не написали, що гроші, потрачені на реконструкцію вокзалу, краще було роздати бідним.
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 11 Грудня 2012 20:09
От так - молодець! Підтримую. Беріть просто пишіть, для чого вам стаття. Ви ж по суті нічого не пишете. Вам що про вокзал, що про погоду - все одно всі не такі.
=== Показати IP 12 Грудня 2012 07:48
А я вважаю, що чорний піар - це все одно піар. Так що, верхи наші, радійте з цього - ви в фаворі!
Дамус Ностра Показати IP 12 Грудня 2012 12:45
"гість Вчора 10:46 Відповісти Був проїздом у Луцьку, дуже гарне місто і вокзал - шедевр! Нагородили достойних, в чому справа? Чому недовольні? Зробіть ви щось і про вас напишуть. Ось і все" Гість, тому що ви були лише "проїздом" і тому не знаєте, що в гарному місті Луцьку вічно чимсь незадоволені. То "євро-зона" заважала, то футбольний матч і з цього приводу ,жах який, просто вср..ись и не жити, вулицю на кілька годин перекрили, то цирк приїхав, то вокзал новий і так до безкінечності.
zorro Показати IP 14 Грудня 2012 08:58
Респект і уважуха! Молодці! Вокзал - суперовий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus