USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Медіа-кав’ярня у Луцьку розкриє таємниці грошей

27 Серпня 2013 12:00
Чи гроші мають стать? Чи справді чоловіки вміють заробляти, а жінки – лише тринькати? Чи ті, хто формують державний бюджет, враховують кінцевого споживача? – про це йтиметься під час медіа-кав’ярні у Луцьку, 30 серпня, інформують у Волинському прес-клубі.
Саме вони – ГРОШІ – супроводжують нас протягом всього життя й викликають найрізноманітніші емоції. Як правило, ми говоримо про гроші як про безстатеву категорію.
Однак державний бюджет, який наповнюється громадянами, у вигляді послуг або продуктів призначений для населення. Хто ж ті особи, на яких він витрачається? Які частки коштів отримують жінки та чоловіки? Чи ті, хто формують бюджет, враховують кінцевого споживача? Чи ви у своїй сім’ї справедливо розподіляєте спільний бюджет? Хто основний фінансист у вашій сім’ї? Чи справді чоловіки вміють заробляти, а жінки – лише тринькати?
Тематична зустріч-дискусія - «Жінки, чоловіки, гроші» - відбудеться у п’ятницю, 30 серпня, у луцькій кав’ярні, що по проспекту Волі, 16г. Початок – о 15.00
Головне дискусійне питання – Чи гроші мають стать?
Експерти медіа-кав’ярні:
Тетяна Іваніна – національний експерт з гендерного бюджетування Фонду Ф. Еберта (ФРН)
Наталія Рябушенко – консультант з гендерного бюджетування, економіст, експерт ВОГО «Гендерний центр».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 27 Серпня 2013 14:05
от вам і всі цінності - гроші гроші гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus