USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мерія гальмує перегляд тарифів у маршрутках, - АМКУ

20 Січня 2010 18:45
Луцька міська рада має надати Волинському відділенню Антимонопольного комітету економічні розрахунки по 70 луцьких перевізниках. Якщо АМКУ не матиме до них зауважень, то погодиться, що розмір тарифу в дві гривні є економічно обґрунтованим.
 
«Чому затягують цей процес – запитання до міського голови», - зазначив голова територіального відділення АМКУ Віктор Гупало під час прес-конференції за результатами АМКУ за 2009 рік.
 
Заступник голови територіального відділення АМКУ Сергій Луговий зазначив, що комітет не погодив тариф у дві гривні. За його словами, основна причина відмови – це відсутність обліку пасажирів у перевізників. На що в міськвиконкомі видали розпорядження, згідно з яким запровадити облік із залученням муніципальної поліції. Із 25 січня муніципальна поліція штрафуватиме перевізників та пасажирів через відсутність квитка.
 
Антимонопольники повідомили, що деякі маршрути, наприклад №15, який має протяжність 10 кілометрів, варто було би оцінити в півтори гривні. До слова, за підсумками 2009 року, територіальне АМКУ розглянуло 181 проект рішень та розпоряджень органів влади. Із них до 45 надано ґрунтовні зауваження щодо дотримання принципів конкуренції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus