USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі можуть підвищити вартість проїзду у маршрутках

10 Лютого 2018 17:46
Ковельчан запрошують на обговорення нових тарифів на перевезення пасажирів у міських маршрутках, повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Зазначається, що відділ економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради розробив проект рішення виконкому «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування».

Згідно з цим проектом нові ціни за проїзд у маршрутках будуть:

- 4,00 грн. – для дорослого населення;

- 3,50 грн. – для студентів вищих та професійно-технічних навчальних закладів;

- 3,00 грн. – для учнів загальноосвітніх шкіл.

Ковельчан запрошують на обговорення. У п'ятницю, 23 лютого, в сесійній залі міської ради о 10.00 годині відбудеться громадське обговорення проекту рішення виконкому «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» та питання організації міських пасажирських перевезень автобусами загального користування у нічний час у Ковелі.

Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються розробником до 18 лютого 2018 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Руслан Показати IP 11 Лютого 2018 09:48
Дикуну все мало,дивись нелопни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus