USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мерія обмежила роботу кіосків

26 Серпня 2010 10:34
Луцький міськвиконком 26 серпня обмежив роботу низки торгових кіосків з шостої ранку до 12 ночі, зокрема, по проспекту Соборності 23, 32, 21, 13та вулиці Кравчука 5, 10 і Захарова 9.
На звернення підприємців продовжити роботу їхніх кіосків цілодобово, члени міськвиконкому відреагували негативно.
Аргументи, що у подібних кіосках уночі купують переважно спиртне навів луцький міський голова Богдан Шиба, і навіть запропонував провести соціологічне дослідження серед лучан, аби визначити скільки з них купують хліб уночі.
Його тезу розвинув секретар Луцькради Анатолій Бірюков, який вказав, що на зупинках, де розміщені кіоски, близько ночі розпивають спиртні напої, б’ють пляшки, шумлять та смітять. Тому варто обмежити їх роботу до 22 години.
Однак, заступниця міського голови Лариса Соколовська зауважила, що несміливим жінкам, до яких вона себе віднесла, безпечніше чекати транспорт, знаючи, що у сусідніх торгових кіосках є кнопки виклику охоронних у випадку небезпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
OlegJM Показати IP 26 Серпня 2010 10:51
Підтримую, подивіться ввечері, що робиться на зупинках та біля кіосків, купа неповнолітніх і пиво "рікою", зокрема на Стрілецькій, Соборності... можна продовжувати до безкінечності. Підприємцям головне виручка, ніхто про здоров*я нації і не думає, молодь спивається. Обмежити однозначно. А викликати 911 можна з мобільного телефона, пані Сокальська чи не так, чи є своя зацікавленність?
споживачка Показати IP 26 Серпня 2010 11:04
А чому не обмежити продаж спиртного до певної години, на мою думку, це краще ніж взагалі закривати міні маркети!
за Показати IP 26 Серпня 2010 11:12
Стане мером Грицюк - наведе лад і тут.
анонім Показати IP 26 Серпня 2010 12:33
Тоді пропоную закрити усі торгові точки в місті, які цілодобово продають алкогольні напої!!! Чи молому бізнесу торгувати зась, а цілодобовим супермаркетам, заправкам тощо - кишка тонка заборонити??? Чітко прослідковується лобіювання такого рішення! А ще рекомендую звернути увагу на "бабусь" біля усіх базарчиків і не тільки, які під кришуванням продають "пальонку"! Боротись з алкоголізмом можна просвітницькими засобами, а найкраще підняттям рівня життя, давно усім відомо, що чим вищий рівень життя тим менше зловживають спиртним.
Nail Показати IP 26 Серпня 2010 12:55
Предприниматель в рот никому не заливает,а за порядком должна следить милиция,можно ещё и камеры поставить.Шиба,кстати,обещал.А ещё лучше алкоголь не продавать дешевле 250гр.Хотя некоторые гадючники просто снести следовало бы.
Крамарь Показати IP 26 Серпня 2010 21:27
Маю торгову точку, алкоголь неповнолітнім не продаю. Закривати кіоски - лишати роботи людей, за розпиттям алкоголю, а тим паче неповнолітніх має слідкувати міліція!!! Закриють легальні точки, що сплачують податки - розквітне незаконна торгівлю алкоголем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus